به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عباسعلی ابراهیمی ظهر سه شنبه در جلسه برنامه ریزی نخستین جشنواره آثار مراکز مهارت آموزی با عنوان کاتی گفت: سالانه هزاران دانش آموز علاقمند در مراکز مهارت آموزی کار و دانش، وابسته به فرهنگ و ارشاد اسلامی، رشته های مختلف هنری را آموزش می بینند.
وی افزود: در حال حاضر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با توسعه 55 مرکز بصورت مستقیم و بالغ بر 200 مرکز مهارت آموزی بصورت غیر مستقیم از سهم فراوانی بیشتری نسبت به کل کشور در توسعه مراکز مهارت آموزی رشته های هنری شاخه کار و دانش برخوردار است.
ابراهیمی با بیان اینکه فعالیت های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در زمینه آموزش مهارتهای هنری در جامعه ناشناخته مانده است افزود: سالانه هزاران دانش آموز علاقمند در مراکز مهارت آموزی کار و دانش، وابسته به فرهنگ و ارشاد اسلامی، رشته های مختلف هنری را آموزش می بینند.
ابراهیمی افزود: مراکز مهارت آموزی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، با هدف پرورش استعدادهای هنری دانش آموزان شکل گرفته است و پشتوانه عرصه فرهنگ و هنر و ورود استعدادهای جوان محسوب می شود.
وی اظهار داشت: فعالیت مراکز مهارت آموزی شاخه کار و دانش در مازندران در سال 79 و با فعالیت 3 مرکز و در قالب رشته های نشر، نقاشی و گرافیک آغاز شد.
ابراهیمی افزود: برگزاری نخستین جشنواره منطقه ای کاتی که به ارائه تولیدات مراکز مهارت آموزی رشته های هنری شاخه کار و دانش می پردازد، ایجاد بسترهای مناسب استعداد یابی و کشف ظرفیت های ناشناخته را دنبال می کند.
وی گفت: این جشنواره دارای اهداف متعالی است که به همت واحد آموزش و پژوهش اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، دفتر آموزش توسعه ف عالیت های هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، برای نخستین بار در بخشهای نمایشگاه، کارگاه و همایش، 13 تا 19 آبان در مجتمع فرهنگی و هنری ارشاد اسلامی مازندران برگزار می شود.
مسئول آموزش و پژوهش اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران نیز در این نشت گفت: هدف کلی این شاخه تربیت نیروی انسانی در سطوح نیمه ماهر ، ماهر و استادکار و سرپرستی برای بخش های صنعتی ، کشاورزی و خدمات بوده است.
وی افزود: دانش آموزان این شاخه تحصیلی با گذراندن 42 واحد درسی که منجر به اخذ گواهینامه مهارتی شده و با گذراندن 54 واحد دروس عمومی که مجموعأ 96 واحد درسی خواهد بود دیپلم کاردانش دریافت می کنندکه پس از آن می توانند در آموزش های عالی علمی کاربردی ادامه تحصیل دهند.
حر رشیدی افزود: چهره سازی، نگارگری، صفحه آرایی، عکاسی دیجیتال ، کامپیوتر گرافیک ، چهره آرایی، طراحی وبسته بندی ، تصویر سازی کامپیوتری ، طراحی صفحات وب، تولید چند رسانه ای، مدیریت و برنامه ریزی امور خانواده رشته هایی است که هم اکنون اموزش داده می شود.
وی اظهار داشت: اطلاع رسانی افکار عمومی از رویکرد آموزشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ،ایجاد بسترهای مناسب استعدادیابی دانش آموزان، هدایت تحصیلی مناسب با علاقه و هنرآموزان، شناسایی ظرفیت های بومی و منطقه ای، آسیب شناسی دانش نظری و ارائه مدل های علمی از دانش کاربردی، همنوایی و مشارکت مراکز مهارت آموزی در جهت برگزاری رویدادهای مهم و ماندگار فرهنگی و هنری از جمله اهداف اساسی جشنواره کاتی است.
نظر شما