به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه "تاگس انسایگر" در مطلبی در این باره نوشت: دو سال پیش انتخاب کنندگان جوان با ذوق و شوق تیشرتهایی که عکس اوباما بر آن حک شده بود را می پوشیدند. به این ترتیب اوباما توانست در سال 2008، 66 درصد آرای افراد بین 18 تا 29 سال را بدست آورد.
در ادامه آمده است: البته امروز دیگر از آن شور و اشتیاق خبری نیست. پوستر اوباما که زمانی طرفداران زیادی داشت به نوشته نیویورک تایمز حالا توسط دانشجویان رد می شود. جوانان آمریکایی و همانهایی که دو سال پیش خود به صورت داوطلبانه برای اوباما فعالیت می کردند امسال و در آستانه انتخابات میاندوره ای کنگره کمتر در مبارزات انتخاباتی دست داشتند و خودشان هم تردید دارند که آیا در این انتخابات باید شرکت کنند.
نویسنده در ادامه خاطر نشان کرد که البته نظرسنجیهای فراوانی نشان می دهد که نسل جوان مانند قبل نسبت به والدین خود شور و ذوق بیشتری در انتخابات دارند اما همزمان این نظر سنجیها نشان دهنده آن است که شور جوانان در این راستا کاهش داشته است.
کارشناسان بر این عقیده اند که این موضوع که جوانان آمریکایی در انتخابات میاندوره ای با شوق کمتری نسبت به انتخابات ریاست جمهوری شرکت می کنند امری معمولی است، اما این بار علاوه بر این یک فاصله بزرگی بین اوباما و انتخاب کنندگان جوانش ایجاد شده است.
در ادامه آمده است: به نوشته نیویورک تایمز آنچه که از زمان انتخاب اوباما در سمت ریاست جمهوری از نظر سیاسی در این کشور اتفاق افتاده است منطبق با انتظارات جوانان این کشور از رئیس جمهوری جدیدشان نیست. بسیاری از جوانان آمریکایی امیدوار بودند که در دوران اوباما نقش بیشتری در امور سیاسی داشته باشند. انتخاب کنندگان جوان آمریکایی اما بعد از ورود اوباما دیدند که به افراد مسن تر اولویت بیشتری داده می شود.
نویسنده در بخش دیگری از این مطلب با تاکید بر بیگانگی انتخاب کنندگان و حامیان جوان سابق اوباما از رئیس جمهوری کشورشان نوشت: به گفته "جسیکا کیرسنر" یکی از دانشجویان جوان آمریکا دیگر از نظر سیاسی فعال بودن در کشور ما مد نیست.
به گفته پتر لویل از کارشناسان آمریکایی، انتخاب اوباما و ورود وی به کاخ سفید می توانست برای دموکراتها شروع یک سیاست ترقیخواه باشد که تا به حال چنین امری محقق نشده است.
"مایک مور" یکی دیگر از کارشناسان آمریکایی نیز از دلسردی و شک و تردید در بین فعالان سیاسی در حکومت اوباما سخن گفته و اظهار داشت: بسیاری از این افراد از اینکه با وجود داشتن اکثریت در کنگره آمریکا هیچ کاری را از پیش نبرده اند دچار یاس و دلسردی شده اند. آنچه هم که انجام شده احتمالا به آنچه که مدنظر جوانان بوده است ربطی ندارد.
نظر شما