دکتر بهمن نامور مطلق در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد تجربه شخصی خود از شرکت در همایشهای داخلی و خارجی گفت: همه جای دنیا به این تجربه جمعی رسیدهاند که برای تبادل علمی و پیشرفت این آراء میبایست نشستهای داخلی و بین المللی برگزار کنند.
وی افزود: بطور طبیعی بنده هم در همایشهای خارجی و داخلی شرکت کردم و استفادههای زیادی از آراء دیگران برده ام چون علم چیزی است که در تعامل و تبادل نظرگسترش و تکامل پیدا میکند و فربه میشود این امر در تاریخ ثابت شده است.
وی گفت: بنده در این همایشها نظرات خودم را ارائه داده و از نظرات دیگران نیز استفاده کردهام بعضی مواقع همین استفاده از نظرات دیگران باعث شده نظراتم تعدیل یافته و کامل و گسترده تر بشوند و از این بابت نیازمند چنین تبادل نظرهایی در سطح این همایشها هستیم. البته همایشها باید با برنامه بوده و شرایط تبادل نظرها فراهم شود اگر شرایط به خوبی مهیا شود برگزاری این همایشها برای پیشرفت علوم لازم و ضروری هستند.
عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشی در مورد اینکه آیا همایش روز جهانی فلسفه میتواند در جهت افزایش ارتباطات فکری و علمی با پژوهشگران خارجی مؤثر باشد نیز اظهار داشت: بطور حتم است. یعنی ما در عرصه فلسفه و در عرصههای دیگر معرفت بشری نیازمند این تبادلات و تعاملات و گفتگوها هستیم. اگر این همایش با برنامه ریزی همراه باشد میتواند موجب شناساندن فلسفه ما در سطح جهانی بوده و جایگاهی یابد که فلسفه ما در آن تثبیت شود.
این محقق حوزه فلسفه و ادبیات یادآورشد: متآسفانه تأثیر فلسفه ایران به جهانیان هنوز مشخص نشده و این فلسفه به آنها معرفی نشده است از این جهت این همایش میتواند برای اندیشمندان داخلی مفید باشد که از نظرات دیگران استفاده کرده و بستری برای معرفی بضاعتهای فلسفی ما به جهانیان باشد .
نظر شما