محمدرضا رضایی کوچی در گفتگو با مهر افزود: نظر وزیر بهداشت این است که بخش عمده ای از کارمندان دانشگاه علوم پزشکی ایران از کرج به تهران می آمدند و دیگر اینکه این دانشگاه نسبت به سایر دانشگاههای مراکز استان رتبه علمی پایین تری داشت.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: از سوی دیگر پراکندگی خدمات بهداشتی و درمانی در تهران نیز یکی دیگر از دلایل وزیر بهداشت برای این اقدام بود. اگر با این نیت که تمرکز گرایی و نظارت کافی بر حوزه بهداشتی و درمانی و خدمات رسانی باید انجام گیرد به این اقدام وزیر بهداشت نگریسته شود این ادغام بوده و نه انحلال و در نهایت به نفع دانشجویان بوده است.
وی خاطرنشان کرد: اگر با نگاه الحاق به مسئله دانشگاه علوم پزشکی ایران نگاه کنیم اقدام مثبتی بوده است اما اگر حداقل با اعضای کمیسیون بهداشت مجلس مشورت می شد، بهتر بود چرا که نگرانی این بود که چرا یک شبه اتفاق افتاده است.
به گزارش مهر، دانشگاه علوم پزشکی ایران از روز شنبه 8 آبان ماه 89 بر اساس ابلاغ مصوبه شماره 677/110 معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور منحل شده است. کلیه فعالیتهای بهداشتی، درمانی دانشگاه علوم پزشکی ایران واقع در استان البرز به دانشکده علوم پزشکی کرج، کلیه واحدهای بهداشتی، درمانی دانشگاه علوم پزشکی ایران به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و کلیه واحدهای آموزشی و پژوهشی و دانشجویی به دانشگاه علوم پزشکی تهران منتقل شد.
نظر شما