۱۶ آبان ۱۳۸۹، ۱۴:۵۸

فعالیت سه کانون تسهیل ازدواج در خراسان جنوبی

فعالیت سه کانون تسهیل ازدواج در خراسان جنوبی

بیرجند - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان جوانان خراسان جنوبی از وجود سه کانون تسهیل ازدواج در استان خبر داد و گفت: در این کانونها اقدامات خوبی صورت گرفته، اما دیدگاه مردم نسبت به این کانون‌ها خیلی مثبت نیست و این مسئله باید اصلاح و فرهنگ‌سازی شود.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، جمشید سورگی صبح یکشنبه در نشست خبری به برنامه ‌های این نهاد برای هفته ازدواج اشاره کرد و گفت: با هماهنگی صورت گرفته با دستگاه ‌های اجرایی استان قرار شد که هر سازمانی به زوج‌ های جوان خود تسهیلاتی را ارائه دهد.

سورگی برگزاری کلاس ‌های مشاوره ازدواج و مهارت‌ های زندگی، طراحی و چاپ بروشور ازدواج و اعطای بسته‌ های فرهنگی را از برنامه ‌های پیش ‌بینی شده برای هفته ازدواج برشمرد.

وی از برگزاری جشنواره زوج ‌های آسمانی به مناسبت هفته ازدواج در این استان خبر داد و عنوان کرد: زوج ‌هایی که مهریه 14 سکه ‌ای دارند می‌ توانند برای شرکت در این جشنواره ثبت‌ نام کنند.

سورگی بر نهادینه کردن فرهنگ ازدواج آسان و پایدار در جامعه، تاکید کرد و بیان داشت: در این راستا زوج ‌های که تاریخ عقد آنها از از سال 79 تا 89 بوده و مهریه 14 سکه ‌ای دارند می ‌توانند با مراجعه به سایت www. 14seke.ir مراجعه و نسبت به ثبت ‌نام خود اقدام کنند.

وی با اشاره به اینکه از میان زوج‌ هایی که ثبت ‌نام کرده ‌اند 100 نفر به مشهد اعزام می ‌شوند، افزود: این جشنواره به منظور ترویج فرهنگ اصیل اسلامی در مورد امر ازدواج و تحقق ازدواج آسان است.

سورگی با بیان اینکه سازمان جوانان نهادی است که وظیفه برنامه ‌ریزی برای امور جوانان و هماهنگی دستگاه ‌های اجرایی برای عملی کردن این برنامه‌ ها را بر عهده دارد، خاطر نشان کرد: این سازمان در راستای ترویج ازدواج، به موقع، آسان، آگاهانه و پایدار تلاش ‌های زیادی انجام داده، اما در این راستا نیازمند همکاری و مساعدت همه دستگاه ‌های اجرایی است.

وی به برگزاری جلسات ستاد ساماندهی امور جوانان اشاره کرد و اظهار داشت: یکی از کارهای انجام شده در این ستاد تشریح سامانه اوقات فراغت است که با اقدامات انجام شده میزان ورود اطلاعات دستگاه های اجرایی استان و متولیان امور فراغتی استان در هقته گذشته رشد قابل قبولی را داشته و تا کنون بیش از 37 هزار نفر در این سامانه ذکر شده است.

وی ادامه داد: ورود اطلاعات و برنامه‌ های اوقات فراغت دستگاه‌ های اجرایی به این سامانه از اهمیت ویژه ‌ای برخوردار است و یکی از ملاک‌ های اختصاص اعتبارات فرهنگی و فراغتی به استان در سال‌ های آینده محسوب می‌ شود.

سورگی با اشاره به اینکه سازمان جوانان قدرت اجرایی ندارد، تصریح کرد: مسائلی از جمله اشتغال، مسکن و ازدواج که در جامعه ما به عنوان مشکل محسوب می ‌شوند، مشکل نیستند بلکه یک امر کاملا بدیهی است که می‌ توان با همت افراد و مسئولان آن را حل کرد.

رئیس سازمان جوانان خراسان جنوبی در پایان با بیان اینکه خراسان جنوبی از جمله جوانترین استان‌های کشور است، یادآور شد: از جمعیت 700 هزار نفری استان 231 هزار نفر جوان در سن 15 تا 29 سال قرار دارند.

کد خبر 1186688

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha