به گزارش خبرگزاری مهر در بخشی از این پیام آمده است: سینما جادوی زمانه است و فیلم مستند سحر حلال انسانهای جانانه.سکه قلب سینمای پُر تروکاژ و غیرواقعی، آنچنان بازار این هنر صنعت را در سیطره خود گرفته است که به ندرت مخاطب را به تفکر وامیدارد! حال آنکه وجه رایج این سوی بازار جز سکههایی به قیمت واقعی نیست! و تفکر میداندار این عرصه است.در دادگاه باورها، گرچه انتقال مشاهدات و ملاحظات، ذهن مخاطب قضاوتگر را به سمت و سوی پذیرش، هدایت میکند لیکن آنچه موجب حکم میگردد، مستندات است.
اطلاق سینمای حقیقت به فیلم مستند از ظرافت برخوردار است. حرکت واقعیت به سمت حقیقت، جوهر آرزوی و آرمان اهل ایمان است. به قاعده "اثبات شیء" که "نفی ما عدا" نمیکند مستندساز از دغدغهای برخوردار است که ذاتی انسانهای مصلح است. بارزترین جلوههای سینمای حقیقت امر به معروف و نهی از منکر است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین در بخشی از این پیام آورده است: فیلم مستند سهل ممتنع است. سادگی تصویر، گاه پیچیدگی مضمون را تحتالشعاع قرار میدهد و آنچه در بادی امر بر دوش ذهن مینهد، سنگینی حقیقت نیست بلکه جوهر تصاویر، دریائیست که به غوص مکرر نیازمند است و آنگاه در اعماق حقیقتطلب آزادگی انسانیت انسان، صدفی مییابی که نطفه واقعیت را به وجود حقیقت پیوند زده است.
چهارمین جشنواره بینالمللی فیلم مستند "سینما حقیقت" روزهای 17 تا 22 آبان در تهران برگزار میشود.
نظر شما