به گزارش خبرنگار مهر در اردبیل، محسن اسماعیلی ظهر سه شنبه در مراسم معارفه مدیرکل فرودگاه های استان اردبیل اظهار داشت: برای توسعه زیرساختها باید در راستای تحقق اهداف سند چشم انداز حرکت کنیم.
وی با تاکید بر توسعه زیرساختها و تجهیزات ناوبری تمام فرودگاه های کشور بر مبنای استانداردهای لازم یادآور شد: امسال مصمم هستیم با رفع مشکلات موجود از لحاظ اعتبار و نقدینگی و نیز با مدیریت صحیح افزایش درآمد و حضور هر چه گستردهتر بخش خصوصی، ارائه خدمات را توسعه دهیم.
اسماعیلی با بیان اینکه در سال گذشته بالغ بر 800 میلیارد ریال بری فعالیتهای عمرانی و تجهیزات فنی فرودکاه های کشور هزینه شده است، افزود: از این میزان بیش از 600 میلیارد ریال به اجرای طرحهای عمرانی فرودگاه های کشور اختصاص یافته است.
مدیرعامل شرکت فرودگاه های کشور اضافه کرد: بیش از 200 میلیارد ریال نیز صرف خرید و توسعه تجهیزات ناوبری فرودگاه های کشور هزینه شده است.
وی تصریح کرد: امسال نیز اعتباری بالغ بر 600 میلیارد ریال برای فرودگاههای کشور تخصیص یافته که این اعتبارات برای تکمیل پروژههای نیمه تمام و احداث ضرورتهای عملیات فرودگاهی، آماده کردن تجهیزات ناوبری و ارائه خدمات الکترونیکی هزینه خواهد شد.
سه فرودگاه جدید در کشور ایجاد می شود
این مسئول با بیان اینکه هم اکنون 54 فرودگاه در سطح کشور فعال است، از آغاز عملیات اجرایی ساخت فرودگاه های سقز، شهید مدرس و ولی عصر خرم آباد در آینده ای نزدیک خبر داد.
وی همچنین با اشاره بر ضرورت توسعه فرودگاه اردبیل خاطر نشان کرد: باند دوم این فرودگاه با توجه به موقعیت خاص جغرافیایی و آب و هوایی هم اکنون به بهره برداری رسیده است، اما باید با نصب دستگاه های پیشرفته ناوبری و هواشناسی فرودگاه اردبیل را به استانداردهای کشوری برسانیم.
اسماعیلی با بیان اینکه تلاش می کنیم موقعیت ممتازی در زمینه های فنی و عمرانی برای فرودگاه اردبیل ایجاد کنیم، یاد آور شد: این استان رتبه سوم کشوری را در زمینه جذب گردشگر دارد، بنابراین باید توسعه زیرساختها در این فرودگاه بر اساس تامین استانداردها برای افزایش گردشگران داخلی و خارجی به اردبیل صورت گیرد.
وی ابراز داشت: شرکت فرودگاه های مادر و تخصصی کشور نیز در این زمینه کوتاهی نکرده و با توجه به نگاه ویژه رئیس جمهور و نیز شرایط استان، با برنامه ریزیها اقدامات در نظر گرفته شده در آینده ای نزدیک این فرودگاه را به یکی از بزرگترین فرودگاه های کشور و منطقه تبدیل خواهیم کرد.
مدیرعامل شرکت فرودگاه های کشور با اشاره به تخصیص اعتبارات ویژه برای اجرای پروژه های عمرانی و فنی فرودگاه اردبیل اضافه کرد: اما برای تکمیل طرحهای در دست اجرا نیازمند اعتبارات و کمکهای استانی هستیم.
مدیرعامل شرکت فرودگاه های کشور با اشاره به تخصیص اعتبارات ویژه برای اجرای پروژه های عمرانی و فنی فرودگاه اردبیل اضافه کرد: اما برای تکمیل طرحهای در دست اجرا نیازمند اعتبارات و کمکهای استانی هستیم.
وی افزایش ایمنی و سلامتی پرواز، خدمات دهی مطلوب به مسافران، توسعه سیستمهای ناوبری، تکمیل ترمینال پروازهای خارجی و.. را از جمله برنامه ها و طرحهای توسعه فرودگاه اردبیل و شهرستان پارس آباد دطی سال جاری عنوان کرد.
اسماعیلی همچنین افزایش پروازهای داخلی، ایجاد خطوط جدید، توسعه پروازهای خارجی و.. را از دیگر برنامه های فرودگاه اردبیل در اینده برشمرد و تصریح کرد: تحقق این اقدامات و برنامه ها بی شک موجب رونق اقتصادی، اجتماعی، گردشگری و صنعتی استان خواهد شد.
معاون فرودگاه های استان اردبیل نیز در این مراسم طی سخنانی رشد و توسعه فرودگاه اردبیل را طی پنج سال اخیر چشمگیر خواند و اظهار داشت: اما این میزان توسعه با توجه به پتانسیلها و ظرفیتهای گردشگری، افزایش جمعیت و مسافران، مرزی بودن و... کافی نیست.
فخرالدین هاشمی با تاکید بر ضرورت بیش از پیش فرودگاه اردبیل در زمینه های عمرانی و فنی افزود: با توجه به افزایش پروازهای داخلی و ایجاد خطوط خارجی بویژه پروازهای حجاج اختصاص اعتبارات عمرانی برای تسریع در اجرا و تلمیل ترمینال در دست احداث پروازهای خارجی ضروری است.
وی در پایان با بیان اینکه این ترمینال هم اکنون با 10 درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجراست، خاطر نشان کرد: عملیات ساخت ترمینال پروازهای خارجی فرودگاه اردبیل از ابتدای سال جاری آغاز شده است.
نظر شما