۱۸ آبان ۱۳۸۹، ۱۸:۲۲

ترابی زاده خبر داد:

38 هزار کلاس درس در کشور بازسازی شد

38 هزار کلاس درس در کشور بازسازی شد

اردبیل - خبرگزاری مهر: معاون فنی و اجرایی سازمان نوسازی کشور گفت: از زمان آغاز طرحهای مقاوم‌سازی یا بازسازی مدارس کشور تاکنون بیش از 38 هزار کلاس درس به بهره برداری رسیده است.

به گزارش خبرنگار مهر در اردبیل، محمدحسین ترابی‌زاده بعد از ظهر سه شنبه در مراسم معارفه مدیرکل توسازی استان اردبیل اظهار داشت: این تعداد از مجموع 45 هزار و 862 کلاس درس که بازسازی آن از چهار سال پیش آغاز شده به بهره برداری رسیده است.

وی با بیان اینکه طی چهار سال گذشته تاکنون مقاوم سازی بیش از 20 هزار کلاس نیز آغاز شده است، اضافه کرد: امسال حدود 42 درصد از کل مصوبه مد نظر مجلس در این زمینه محقق می‌شود.

معاون فنی و اجرایی سازمان نوسازی کشور افزود: طبق مصوبه مجلس مقرر شده که ‪ ۱۳۱‬هزار کلاس درس در سطح کشور با اعتباری بالغ بر چهار میلیارد دلار تخریب و بازسازی شود، که از این میزان تاکنون بیش از ‪ ۴۵‬ هزار کلاس بازسازی و یا در حال اجرا است.

وی خاطر نشان کرد: با تحقق این مصوبه و سایر اقداماتی صورت گرفته در زمینه مقاوم سازی و یا تجهیز مدارس، بخش سخت افزاری و فضای فیزیکی آموزش و پرورش تحولات چشمگیری را شاهد بوده است.

ترابی‌زاده مانعی برای تحقق و جذب اعتبارات پروژه های تخریب و بازسازی مدارس ندانست و تصریح کرد: هم اکنون 22 درصد کل اعتبارات ملی تخریب و بازسازی مدارس در سال جاری که چهار هزار و 720 میلیارد ریال می باشد، تا نیمه مهرماه تخصیص یافته است.

وی با اشاره به ارقام اعتبارات ملی و تخصیص اعتبارات استانی و نیز تعهد هفت هزار و 500 میلیارد ریالی خیرین مدرسه ساز کشور در سال جاری برای مدرسه سازی یادآورشد: هم اکنون فضای عمومی کشور حمایت از آموزش و پرورش می باشد.

این مسئول اساس شکل گیری سازمان نوسازی کشور را ارائه خدمات به آموزش و پرورش عنوان کرد و ابراز داشت: اگر این خدمات با تعامل و برنامه ریزی مناسب همراه باشد، برجسته و منشا تحولات قابل توجهی در آموزش و پرورش خواهد شد.

وی مدرسه سازی را با معیارها و ارزشهای دینی قابل سنجش دانست و تاکید کرد: تعاریف مدرسه سازی تنها با احداث چهاردیواری و تعبیه درب و پنجره میسر نیست، بلکه مدرسه باید با توجه به نمادهای پرورشی، تربیتی، مهنوی، دینی و... تعرف شود.

ترابی‌زاده خواستار توجه به معماری اسلامی، دینی، هویتی و یا تلفیقی از معماری مدرن و اسلامی در ساخت مدارس شد و اضافه کرد: اگر امروز مدرسه ای بدون در نظر گرفتن نمازخانه احداث شود، هرگز به تعاریف مدرسه سازی دست نخواهد یافت.

در این مراسم مدیرکل جدید نوسازی مدارس استان اردبیل نیز طی سخنانی با بیان اینکه هم اکنون بیش از 50 درصد مدارس این استان قدیمی بوده و عمر خود را از دست داده اند، اظهار داشت: بیش از چهار هزار مدرسه در اردبیل نیازمند بازسازی و یا مقاوم سازی است.

یاور وحدتی پور در پایان کاهش هزینه های ساخت، افزایش بهره وری، کاهش مصرف انرژی، ارائه خدمات بهره برداری، ایجاد فضای معماری در مدارس و... را از جمله برنامه ها و سیاستهای آینده این اداره عنوان کرد.

در پایان این مراسم با اهدا لوح و هدایایی از خدمات دولت لطفی سرپرست سابق اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس استان اردبیل قدردانی و یاور وحدتی پور به عنوان مدیرکل جدید معرفی شد.

کد خبر 1188623

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha