به گزارش خبرنگار مهر، آیین گشایش هفته کتاب یکشنبه شب 23 آبان با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، رئیس کتابخانه ملی و چهرههای عرصه چاپ و نشر در کتابخانه ملی ایران برگزار شد.
سید محمدحسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این برنامه گفت: روز نخستین هفته کتاب به دلیل اهمیت قرآن کریم و صاحت اهل بیت پیامبر(ص)، روز "قرآن و عترت" نام گرفت. چون کلام وحی با قرآن کریم در قالب یک کتاب مدون در اختیار بشر قرار گرفت و قرآن در راس کتب آسمانی دارد. امیدواریم این نامگذاری مایه خیر و برکت باشد و بتوانیم فرهنگ قرآن و عترت نبوی را در کشور بیش از پیش نشر دهیم.
وی گفت: برگزاری هفته کتاب هر سال موثرتر از سال پیش انجام میشود. درست است که نمایشگاه کتاب بزرگ ترین رویداد فرهنگی کشور در زمینه کتاب و کتابخوانی است، اما هفته کتاب به عنوان فراگیرترین برنامه فرهنگی کشور در تمامی استان ها برگزار میشود .و محدود به یک استان نیست
وزیر ارشاد در تشریح برنامه های هفته کتاب گفت: طرح عضویت نهادهای قرآنی را در هفته کتاب داریم. تجلیل از ناشران و مولفان قرآنی و برپایی 500 نمایشگاه کتاب باز در مساجد کشور از دیگر برنامه های هفته کتاب است. همچنین برنامه های اهدای 114000 عنوان کتاب، نرم افزار و نشریه به موسسات قرآنی کشور و راه اندازی 100 کتابخانه دیجیتال در این موسسات در هفته کتاب انجام خواهد شد.
در پایان این برنامه تمبر هفته کتاب توسط علی اکبر اشعری رئیس کتابخانه ملی، سید محمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، بهمن دری معاون فرهنگی وزیر ارشاد، غلامعلی حداد عادل رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، محمد اللهیاری دبیر هجدهمین هفته کتاب و مهندس کشاورز قائم مقام شرکت پست رونمایی شد.
پس از این رونمایی برگزیدگان کتاب سال توسط حسینی، دری، اشعری، حداد عادل و غلامحسین ابراهیمی دینانی مورد تقدیر قرار گرفتند و جوایز خود را دریافت کردند.
نظر شما