به گزارش خبرگزاری مهر از خرم آباد، حجت الاسلام سید نصرت اله موسوی در این رابطه افزود: شهرستان پلدختر دارای 95 مسجد است که از این تعداد 51 باب مسجد در طول دولت های نهم و دهم احداث شده است که در طول تاریخ مسجد سازی این شهرستان بی سابقه است.
وی گفت: مسجد مکانی مقدس و محور اصلی تقویت حیات سیاسی، اجتماعی و فرهنگی اسلام است و این اماکن مقدس با اهداف و وظایف خاصی شکل گرفته و در طول تاریخ اثر گذار بوده است.
وی افزود: مساجد کانونهای مهر، محبت، همدلی، همبستگی و وحدت بوده و پایگاههای حضور همه روزه مسلمانان برای بپا داشتن مهمترین فریضه دینی است.
حجت الاسلام موسوی تصریح کرد: در بعد معنویت نیزمساجد یکی از پایدارترین و قدیمیترین تجلیگاه پالایش روحی و روانی محسوب میشود.
وی با بیان اینکه مسجد باید مانند سنگر در مقابل هجوم تبلیغاتی دشمنان حالت دفاعیداشته باشد، عنوان کرد: مسجد همچنین باید مانند مدرسه، جایگاه تعلیم اصول، عقاید و مفاهیم دینی برای مردم باشد.
حجت الاسلام موسوی افزود: محوریت مسجد و فرهنگ حیات بخش آن در فرود و فرازهای تاریخ پرتلاطم اسلام از جایگاهی برخوردار است که جلوه درخشان آن را میتوان در انقلاب اسلامی ایران و سالهای حماسه و شور انقلابی مشاهده کرد.
وی مسجد را محور حفظ و تقویت اتحاد ملی دانست و بر ضرورت توجه هر چه بیشتر به این مکان مقدس تاکید کرد و بیان داشت: حضور در مسجد و نماز جماعت نمادی از قدرت جهان اسلام است کهدشمن همواره از آن هراس دارد.
نظر شما