به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، فرهاد فلاحتی عصر شنبه در جلسه تجلیل از دستاندرکاران برگزاری پنجمین جشنواره ملی طلای سرخ بیان داشت: رونمایی از تمبر زعفران و ثبت ملی این محصول استراتژیک از جمله کارهای انجام شده در این جشنواره بود.
وی تشکیل شورای ملی زعفران کشور در قاین، برگزاری همایش های تخصصی ویژه زعفران، تشکیل پانل زعفران و برگزاری کلاسهای آموزشی انتقال تجربیات برای 120 کشاورز زعفران کار استانهای خراسان رضوی و جنوبی را از دیگر دستاوردهای این جشنواره بزرگ برشمرد.
سرپرست فرمانداری قاین با اشاره به برگزاری موفق پنج دوره جشنواره طلای سرخ در قاین تصریح کرد: بسیاری از کارشناسان به ویژه متخصصان زبده خراسان رضوی مدعی هستند که قاین شایستگی برگزاری جشنواره بین المللی طلای سرخ را دارد.
فلاحتی با قدردانی از اعضای شورای سیاست گذاری و عوامل اجرایی این جشنواره از صدا و سیما و خبرنگاران روزنامه ها به دلیل اینکه بهترین عملکرد را در اطلاع رسانی جشنواره ملی طلای سرخ داشتند، قدردانی کرد.
معاون برنامه ریزی استاندار خراسان جنوبی نیز پیشنهاد داد که پنج درصد اعتبارات بسته حمایتی زعفران به پژوهش، تحقیق و حمایت از پایاننامههای دانشجویی و مراکز علمی اختصاص یابد.
مجید امینی افزود: زیرساختهای اولیه برای اجرای پروژه زعفران قاین توسط استانداری فراهم و دیگر مساعدتهای مورد نظر به سرمایهگذار خارجی ارائه میشود.
نایب رئیس شورای ملی زعفران ایران نیزبا بیان این که برای رفع کلی مشکل بازاریابی زعفران، کاری انجام نشده است، گفت: باید مزیت نسبی موجود به مزیت رقابتی تبدیل شود و ابعاد مهم مرتبط با موضوع اعم از تولید، توزیع، تبلیغات، برند به صورت صحیح مدیریت شود.
محسن احتشام بر تقویت بنگاه های کوچک اقتصادی برای ساماندهی مباحث مختلف زعفران تاکید کرد و ادامه داد: بازارسازی این محصول بسیار مشکل است و این مسئله باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد چون بازار زعفران توان تحمل شوک قیمت را ندارد.
وی از شرکت هواپیمایی ایران خواست قسمت بار فرودگاه بیرجند را برای حمل مرسولات زعفران راه اندازی نماید تا بسیاری از دغدغه ها و مشکلات مربوط به این فرآیند برطرف شود.
نظر شما