به گزارش خبرگزاری مهر، حسن پلارک در مراسم معارفه مدیرعامل جدید شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات افزود: سرمایهگذاریهای مورد اشاره بهطور عمده در زمینه فولاد، مس، آلومینیوم و بخش معادن است.
وی با بیان اینکه این سرمایهگذاریها چندین برابر سرمایهگذاریهای این بخش در گذشته است، گفت: در اجرای طرحهای بخش معدن و صنایع معدنی بهطور ویژه از بخش خصوصی کشور استفاده خواهیم کرد.
پلارک تصریح کرد: ظرفیت تولید فولاد از 5/17 میلیون تن فعلی با افتتاح 3 طرح جدید به 20 میلیون تن تا پایان امسال میرسد و این ظرفیت تا پایان دولت دهم به 42 میلیون تن خواهد رسید.
وی با بیان اینکه دولت دهم برنامهها و طرحهای مهمی را در دست اجرا دارد، تاکید کرد: در طول سالهای برنامه پنجم شاهد تحولات بزرگی در تمام بخشهای صنعت و معدن بویژه فولاد، مس و آلومینیوم خواهیم بود.
حسن شیخنیا مدیرعامل جدید شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات نیز اظهار داشت: اجرای قانون هدفمند کردن یارانهها یکی از بهترین فرصتها برای شرکتهایی مانند این شرکت است که امیدوارم بتوانیم حداکثر استفاده را از شرایط داشته باشیم.
وی تاکید کرد: یکی از برنامههای مهم این شرکت، این است که بر روی فعالیتهای سودآور تمرکز و از فعالیتهای غیرمرتبط و کمبازده پرهیز کنم.
شیخنیا همچنین واگذاری شرکتها در راستای اصل 44 و محدودیتهای سرمایهگذاری دستگاههای دولتی در اجرای پروژهها را از دیگر فرصتهای مهم شرکتهای سرمایهگذاری برشمرد و گفت: اگر از این فرصتها استفاده نکنیم، فرصتها به تهدید تبدیل خواهد شد.
وی با بیان اینکه مزیتهای بخش معدن و صنایع معدنی بر هیچکس پوشیده نیست، اظهار امیدواری کرد: با فضای خوبی که در این شرکت سرمایهگذاری فراهم شده، بتوانیم با همت و تلاش مضاعف طرحها را به سرانجام برسانیم.
شیخنیا ادامه داد: در حال حاضر ظرفیتهای بسیار خوبی در بخش معدن و فعالیتهای معدنی برخی کشورها وجود دارد که باید برای اجرای پروژههای مشترک با حفظ منافع دوطرف، برنامه داشته باشیم.
در این جلسه پرویز کاظمی مدیرعامل سابق شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات هم گزارشی از عملکرد خود در طول تصدی مدیریت عاملی این شرکت ارایه کرد.
نظر شما