به گزارش خبرنگار مهر، کامران دانشجو دوشنبه شب در دیدار با سفرای چهار کشور در یونسکو یادآور شد: با حضور فلاسفه بزرگی همچون سفرای کشورهای متعدد در یونسکو، شما اجازه نخواهید داد که یونسکو از مسیر خود منحرف شود.
وی با تاکید بر جایگاه فلسفه و حکمت در ایران، اضافه کرد: در صورتی که یونسکو نگاهش را نسبت به علم، فرهنگ و فلسفه سیاسی کند، خود متضرر می شود چرا که شأن این جایگاه، سیاسی کاری نیست.
وزیر علوم با ابراز خرسندی از برگزاری همایش روز جهانی فلسفه در ایران و اعلام دوستی ملت ایران، اظهار داشت: امیدواریم مهمانان ما در بازگشت سفیران خوبی برای هر چه بهتر شدن همکاری باشند.
در این نشست همچنین "ژیزل میانگ" سفیر گابن در یونسکو و رئیس گروه آفریقایی، "لیونل فرناندو" سفیر سریلانکا در یونسکو و رئیس گروه اسپک و عثمان دیوپ سفیر سنگال در یونسکو در سخنانی با ابراز خرسندی از حضور در ایران، خواستار مشارکت ایران در طرح های توسعه ای این کشورها و استفاده از تجربیات علم و دانش در ایران شدند.
همچنین "فرانچسکو فولو" سفیر واتیکان در یونسکو و شیخ السفرا نیز با بیان اینکه آکادمی واتیکان از سال 1600 میلادی تاسیس شده، خواستار گفتگوهای فرهنگی بیشتر میان دانشگاههای ایران و این آکادمی شد.
در ادامه این نشست کامران دانشجو ضمن دعوت از همتای خود در کشور سنگال برای بازدید از ایران، تاکید کرد: ما همکاری خوبی با کشورهایی از جمله سریلانکا داریم و در طرح های توسعه ای این کشور مشارکت خواهیم کرد.
وی اضافه کرد: ما در ایران علم را ابزاری برای تعالی بشریت و نه برای سلطه بر انسانها می خواهیم چراکه معتقدیم انسان برای سلطه بر انسان دیگر آفریده نشده است و بر همین اساس علم آپارتاید نمی شناسد.
نظر شما