۲ آذر ۱۳۸۹، ۱۳:۳۶

آیت الله مقتدایی:

وظیفه روحانیت و حوزه تامین نیروی شبکه آموزشی کشور است

وظیفه روحانیت و حوزه تامین نیروی شبکه آموزشی کشور است

قم - خبرگزاری مهر: مدیر حوزه علمیه قم با بیان اینکه وظیفه جهت دهی صحیح فرهنگی بر عهده روحانیت و حوزه علمیه است، گفت: وظیفه روحانیت و حوزه تأمین نیرو در شبکه آموزشی کشور است.

به گزارش خبرنگار مهر در قم‌، آیت الله مرتضی مقتدایی شامگاه دوشنبه در جلسه مشترک حوزه‌ علمیه و آموزش و پرورش که در راستای پیگیری مطالبات مقام معظم رهبری از این دو نهاد با حضور وزیر و شورای معاونین آموزش و پرورش در سالن جلسات مرکز خدمات حوزه علمیه قم برگزار شد با اشاره به فرمایشات امام رحل‌(ره) در خصوص آموزش و پرورش بیان داشت: آموزش و پرورش از پایتخت تا شهرستان‌های ایران دارای شاخ و برگ بوده و روحانیت در راستای تأمین نیرو در شبکه آموزش و پرورش وظیفه مهمی دارند.

وی در ادامه بیان داشت: این جلسه به عنوان حرکتی برای تأمین خواسته و مطالبات مقام معظم رهبری از حوزه و آموزش و پرورش قرار داده شده و باید تفاهم نامه جدید و وسیع حوزه و دانشگاه را مبنا قرار دهیم.

مقتدایی ادامه داد: توسعه همکاری‌ها بین آموزش و پرورش و حوزه علمیه باید در یک چشم‌انداز دقیق برنامه‌ریزی و طراحی شود تا اهداف مفیدی برای آینده ترسیم شود که این بهترین شیوه عمل به فرمایشات و مطالبات رهبری است.

سفر رهبر انقلاب شتابی عظیم به رشد قم می‌دهد

مدیر حوزه‌های علمیه با اشاره به استقبال پرشور و بی‌نظیر مردم در سفر مقام معظم رهبری به شهر مقدس قم اظهار داشت: نهادهای مختلف و زیادی برای تقسیم بندی و اجرایی کردن فرمایشات رهبر معظم انقلاب هم اکنون دایر و فعال شدند.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب علاقه وافری به این سفر نشان دادند، چرا که خودشان یک حوزوی هستند، گفت: سفر 10 روزه مقام معظم رهبری به قم و تأیین محورها و مصوباتی که از وجود پر خیر و برکت ایشان در قم بوده است، سبب حرکتی و شتابی عظیم در رشد آینده قم خواهد بود.

وی با یادآوری این که تاکنون بعضی از بیانات رهبری در قالب حدود 17 محور استخراج شده است، گفت: ارتباط حوزه و دانشگاه جزو اعتقادات رهبر فرزانه انقلاب است و اگر همه کارها تعطیل و روی این امر سرمایه گذاری کنیم، ارزش دارد.

مقتدایی با اشاره به جلسات جامعه مدرسین با مقام معظم رهبری، ابراز داشت: در جلسات ایشان با جامعه مدرسین مطالب فراوانی راجع به مباحث کلان حوزه و آموزش و پرورش بیان شد.

مدیر حوزه‌های علمیه یادآور شد: رهنمودهای ارزشمند رهبری می‌تواند منشوری جامعی برای حرکت حوزه و آموزش و پرورش در راستای تقویت و نهادینه سازی همکاری‌ها باشد.

آیت الله مقتدایی در پایان با اشاره به اینکه تهیه کتاب درسی و ساخت و تربیت معلم و همچنین تولید کتاب‌های دینی و غیر دینی در آموزش و پرورش اهمیت دارد، تصریح کرد: کتب درسی هم می‌تواند ایجاد توحید و هم بی‌دینی کند و طرح و برنامه‌ها باید به گونه‌ای باشد که کتب درسی دانش آموزان را به سوی توحید و خداشناسی سوق دهد.

کد خبر 1196919

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha