به گزارش خبرگزاری مهر از شیراز، غلامحسین زارع پور در خصوص این طرح گفت: طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال جاری تدوین شده است.
وی با اشاره به راه اندازی سامانه الکترونیکی سوخت استان فارس و توجه به مباحث آموزش به عنوان یکی از اصلی ترین دستورات کار این کمیسیون اضافه کرد: در همین راستا با اجرای این طرح توسط نیروی انتظامی در طی این مدت چهار باند حامل کالاهای دخانی، یک باند بزرگ جعل هولوگرام، پاکت سیگار و یک باند بزرگ ترانزیت مواد دخانی کشف و منهدم شده است.
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان فارس با بیان اینکه فعالیتهای انبارهای گمرک در این استان به روز شده، اظهار داشت: هم اکنون تعداد پروندههای بالای 10 میلیون ریال رشد قابل توجهی داشته و پرونده های کمتر از 10 میلیون ریال کاهش یافته به طوری که تعداد پرونده های بالای 10 میلیون ریال از 503 فقره در شش ماهه نخست سال گذشته به 603 مورد در امسال رسیده و تعداد پرونده های کمتر از 10 میلیون ریال از 456 پرونده سال قبل به 270 پرونده در این مدت کاهش یافته است.
وی تصریح کرد: ارزش کل پرونده های قاچاق کالا در شش ماه نخست امسال 106 میلیارد و 500 میلیون ریال است که نسبت به سال گذشته 30 در صد افزایش داشته و این امر نشان از توجه کمیسیون به پرونده دانه درشتهاست.
زارع پور با اشاره به افزایش 340 درصدی کشف قاچاق دخانیات در این مدت نسبت به مدت مشابه سال قبل گفت: در حال حاضر استان فارس رتبه اول را در این زمینه در کشور داراست و میزان کشفیات از دو هزار کارتن مواد دخانی در شش ماه اول سال قبل به چهار هزار و 200کارتن در سال جاری افزایش یافته است.
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز از برگزاری همایش مبارزه با قاچاق تجهیزات پزشکی در 15 آذر در شیراز خبر داد و گفت: یکی از مواردی که این کمیسیون آن را پیگیری می کند مبارزه با قاچاق مشروبات الکلی است که در این خصوص نیز طی شش ماه اول امسال 17 باند بزرگ قاچاق مشروبات الکلی در استان فارس منهدم شده است.
امحا200 تن کالای قاچاق به ارزش 25 میلیارد ریال در فارس
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز فارس با بیان اینکه در شش ماه نخست سال جاری بیش از 200 تن کالای قاچاق به ارزش 25 میلیارد ریال در استان فارس امحا شده، تصریح کرد: این کالاها شامل 810 قلم کالای قاچاق بوده که از قاچاقچیان کالا کشف شده است.
وی با اشاره به پیامدهای منفی قاچاق کالا در حوزههای مختلف از جمله بخشهای فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و امنیتی اظهار داشت: یکی از مواردی که ورود کالاهای قاچاق باعث آسیب رساندن به اقتصاد و در عین حال سلامت جامعه میشود ورود مواد آرایشی و بهداشتی است که سلامت افراد را به خطر میاندازد.
زارع پور گفت: بر اساس آمار از هفت میلیارد دلار مواد آرایشی که در جهان عرضه می شود یک هفتم آن در ایران مصرف می شود که البته قسمت زیادی از این مواد قاچاق بوده و برای سلامت مصرف کنندگان مضر است.
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان فارس با اشاره به نقش اطلاع رسانی و فرهنگسازی در مبارزه با قاچاق کالا و ارز خاطرنشان کرد: در حال حاضر پنج کارگروه مواد بهداشتی و آرایشی، مواد دخانی، سوخت، مشروبات الکلی و دارو در کنار کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز فعالیت می کنند.
نظر شما