عیدی علیجانی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص عملکرد تیم دوومیدانی در بازیهای آسیایی گوانگجو، گفت: با کسب این 5 مدال به قولی که داده بودیم عمل کردیم. عملکرد ورزشکاران ما در این رقابتها راضی کننده بود و بیشتر راضی میشدیم اگر میتوانستیم مدالهای بیشتری صاحب شویم.
وی در مورد مدال کاوه موسوی افزود: خیلی از مدالهای ما در رقابتهای به این سطح مرزی هستند و این مدال هم به این شکل بدست آمده است. ما برای موسوی مقام سوم یا چهارم را متصور بودیم که خوشبختانه با تلاش این ورزشکار به مدال نقرهای رسیدیم که تا به امروز در این ماده به آن نرسیده بودیم.
سرپرست تیم ملی دوومیدانی ایران در بازیهای آسیایی خاطرنشان کرد: لیلا رجبی در این مسابقات در حالی ششم شد که ما پیشبینی کسب یک مدال را از او داشتیم. البته عملکرد او خوب بود. آن روز، روز لیلا رجبی نبود. وی بیش از حد تمرین کرده بود و شاید نداشتن یک مربی تخصصی هم در نبود تعادل بین تمریناتش در کسب این نتیجه بیتاثیر نبوده باشد.
وی در مورد عملکرد قنبرزاده هم گفت: این پرنده جوان ایران توانست با پرشی به میزان 2متر و 19 سانتیمتر رکورد خودش را جابجا کرد. هیچ پرنده ای از بعد از انقلاب تا به امروز چنینی رکوردی را در میادین برون مرزی ثبت نکرده است. قنبرزاده در شرایطی به مدال نرسید که رکوردش با نفر سوم این بازیها یکی بود و تنها به دلیل ثبت این رکورد در آخرین پرشها به مدال نرسید.
علیجانی ادامه داد: ربانی هم با 5 متر و20 سانتی متر چهارم شد اما ما از عملکردش راضی بودیم. روایی در پرتاب نیزه اگر میتوانست رکورد 76 متر خود را بزند عنوان بهتری از آن خود میکرد.
وی با ابراز رضایت صددرصدی از عملکرد سجاد مرادی در بازیهای آسیایی، گفت: سجاد در این رقابتها یک حضور افسانهای داشت. او در 1500 متر مدال نقره گرفت و در 800 متر با یک عملکرد بسیار خوب توانست مدال طلا را از آن خود کند. از عملکرد امیر مرادی هم رضایت داریم زیرا وی به موفقیت برادرش کمک کرد البته دوندگان 800 متر خیلی قوی هستند و کسب مدال برای امیر در این ماده کمی سخت بود اما با این حال ما، این دونده را بدون شانس نمیدانستیم.
مدیر تیمهای ملی دوومیدانی کشورمان ادامه داد: ما در پرتاب دیسک دو نشان ارزشمند را بدست آوردیم. احسان حدادی با شکستن رکورد بازیهای آسیایی و کسب دومین مدال طلای خود در این رقابتها عملکرد فوق العاده داشت. در این ماده ورزشکار قطر برای شکستن رکورد شخصیاش به میدان آمده بود و مطمئنا اگر این پرتابگر نبود محمد صمیمی به جای مدال برنز به نشان نقره میرسید.
نایب رئیس فدراسیون دوومیدانی در مورد حضور دوندگان زن ایران در این دوره از بازیها، گفت: لیلا ابراهیمی در هر دو مسابقه 800 و 1500 متر خود رکورد ایران را جابجا کرد. مریم طوسی هم در دوی 100 و 200 متر همین شرایط را داشت. اما سپیده توکلی عملکرد فوق العادهای داشت. وی برای اولین بار در ماده هفتگانه زنان در چنین میدان بزرگی حاضر بود و توانست تمام رکوردهای خود را ارتقاء دهد. توکلی اگر به همین شکل ادامه دهد آینده روشنی در این رشته خواهد داشت.
وی در پایان به مصدومین بازیهای آسیایی اشاره کرد و گفت: هادی سپهرزاد یکی از شانسهای مسلم ما برای کسب مدال بود. وی از قبل هم در تمرینات آسیب دیدگی کهنهای داشت اما در جریان مسابقه پرش طول به دلیل فشار بیش از حد مسابقات دچار مصدومیت شد. خوشبختانه آسیب دیدگی وی حاد نیست و بعد از چند ماه دوباره به ورزش بر میگردد. روح الله عسگری در دوی 110 متر در حالی مصدوم شد که در آن روز هوابیش از حد سرد بود. سجاد هاشمی هم در مسابقه امدادی مصدوم شد.
علیجانی ادامه داد: عملکرد امین نیکفر هم خوب بود توانست در این مسابقه رکورد بالای 19متر را بزند اما به خاطر مصدومیت از ناحیه کمر به مدال نرسید.
نایب رئیس کنفدراسیون دوومیدانی آسیا با بیان اینکه چینیها در برگزاری مسابقات بازیهای آسیایی سنگ تمام گذاشتند تصریح کرد: در مجموع ما پیش بینی کسب 4 مدال را در بازیهای آسیایی داشتیم که تیم دوومیدانی ایران در این دیدارها صاحب 5 مدال شامل دو طلا، دو نقره و یک برنز شد. این مدالها نقطه عطفی برای رشته دوومیدانی بودند.
شانزدهمین دوره بازیهای آسیایی از 21 آبان تا 6 آذرماه در گوانگجو چین برگزار شد که تیم دوومیدانی ایران در این رقابتها توسط احسان حدادی در پرتاب دیسک و سجاد مرادی در دوی 800 متر مدال طلا گرفت. کاوه موسوی در پرتاب چکش و سجاد مرادی در دوی 1500 متر نقره گرفتند و محمد صمیمی در پرتاب دیسک به نشان برنز رسید.
نظر شما