۵ آذر ۱۳۸۹، ۱۲:۱۹

صالح مدرسه‌ای:

سال‌هاست به دنبال یک سالن نمایش هستیم

سال‌هاست به دنبال یک سالن نمایش هستیم

یک فیلمساز کوتاه تاکید کرد مهم‌ترین مشکل این گروه از سینماگران نداشتن مکانی ثابت برای نمایش آثارشان است.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس صالح مدرسه‌ای با اشاره به حضور گسترده جوانان در جشنواره بیست و هفتم فیلم کوتاه و تفاوت این جشنواره با جشنواره سال گذشته گفت: اطلاع رسانی  و دعوت از مهمانان در جشنواره امسال خیلی خوب است. به نحوی که ما شاهد حضور علاقه‌مندان به فیلم کوتاه و دانشگاهیان هستیم واین بار خبری از سیاهی لشگر نیست.

وی ادامه داد: این میزان استقبال از جشنواره به خاطر فعالیت خوب و مناسب انجمن سینمای جوان بود و به نظرم نحوه اطلاع رسانی و دعوت از فیلمسازان با برنامه ریزی دقیق و مناسبی انجام شده است. از طرفی پخش بعضی فیلم‌ها با سیستم HDیکی از نکات مثبت جشنواره امسال است که باید پیشتر از این‌ها و در جشنواره‌های دیگر از آن استفاده می‌شد.
 
کارگردان فیلم "آهنگ ابدیت" با توضیح اینکه تا زمانی که فیلم کوتاه امکان پخش نداشته باشد نمی‌تواند در میان عموم علاقه‌مندان خود را پیدا کند، عنوان کرد: سال‌هاست فیلمسازان کوتاه درصدد گرفتن سالن اختصاصی برای نمایش آثارشان هستند اما هر چه با تشکل‌های صنفی وارد مذاکره شدیم نتیجه ندارد. در مورد سالن‌های خصوصی که جای هیچ گونه امیدواری نیست چرا که سینماداران به دلیل برنگشتن سرمایه خطر نمی‌کنند آثار کوتاه را در سالن‌هایشان نمایش دهند. تنها بخشی که می‌توان به آن امیدوار بود بخش دولتی است.
 
صالح مدرسه‌ای همچنین افزود: اگر دولت بخواهد برای نمایش آثار کوتاه سرمایه گذاری کند نباید انتظار بازگشت سرمایه را داشته باشد. در کشور فرانسه که یکی از بزرگ‌ترین تولید کنندگان فیلم کوتاه است، تماشاگران فیلم کوتاه برای دیدن این آثار هزینه‌ای صرف نمی‌کنند.در کشور ما هم حتی خود فیلمسازها دوست ندارند برای خرید بلیت هزینه صرف کنند. در ایران در طول یک سال چیزی حدود سه هزار فیلم کوتاه تولید می‌شود. اگر تنها یکی از سالن‌های سینما آزادی را به نمایش این فیلم‌ها اختصاص دهیم و از صبح تا شب فیلم کوتاه نمایش بدهند، برای تمام سال می‌توانیم فیلم کوتاه روی پرده داشته باشیم.
 
وی با اشاره به اینکه وحدت در میان فیلمسازان کوتاه دیده نمی‌شود، گفت:اگر کوتاه سازها با یکدیگر همدل بودند، هیچ وقت این مشکلات پیش نمی‌آمد.  به جای اینکه مسئولان دنبال ما باشند و از ما دعوت کنند فیلم‌هایمان را نمایش دهیم ما باید با التماس و خواهش از آنها بخواهیم امکانی برای نمایش آثارمان به وجود بیاورند.
 
کارگردان فیلم "پیامبران سرزمین ما" در مورد نحوه نمایش فیلم‌هایش عنوان کرد: من بیشتر فیلم‌هایم را از طریق شبکه نمایش خانگی به دست مردم می‌رسانم و گمان می‌کنم بهترین راه عرضه فیلم کوتاه همین باشد. ما نباید دنبال به دست آوردن تلویزیون و سینما باشیم. در شبکه‌ نمایش خانگی فیلم‌های کوتاه به خوبی دیده می‌شوند. ممکن است یک نفر برای خرید این فیلم هزینه کند و آن را به چند نفر بدهد. هزینه ساخت فیلم‌های ما همانطور هم به دست می‌آید و اصراری نداریم که از روی فیلم مان کپی نشود. برای فیلمساز کوتاه مهمترین مساله این است که فیلمش دیده شود و هر چه تعداد مخاطبان بیشتر باشد، رضایت ما هم بیشتر است.
 
عباس صالح مدرسه‌ای از فیلمسازان کوتاهی است که در کارنامه کاری‌اش آثار"پیامبران سرزمین ما"، "آهنگ ابدیت"، آبی،قرمز"، منتظر تا صبح فردا" و مجموعه "امامزادگان تهران" دیده می‌شود.
 
 
کد خبر 1198500

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha