غلامرضا حسین بیگلو در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون سه کارخانه جدید نمکزدایی نفت خام در گستره عملیاتی این شرکت تکمیل و راه اندازی شد.
حسن بیگلو افزود: این کارخانه ها شامل واحد نمکزدایی بینک به ظرفیت روزانه 50 هزار بشکه، واحد نمکزدایی کرنج و پارسی به ظرفیت 110 هزار بشکه و واحد نمکزدایی آبتیمور به ظرفیت 60 هزار بشکه هستند.
وی اضافه کرد: همچنین در این مدت پروژه های توسعه واحد نمکزدایی مارون2 به ظرفیت 55 هزار بشکه و احداث تسهیلات فرآورشی در واحد نمکزدایی اهواز یک بنگستان به ظرفیت 55 هزار بشکه در روز تکمیل و راه اندازی شدند.
حسن بیگلو خاطر نشان کرد: این شرکت با هدف ایجاد یک میلیون و 300 هزار بشکه ظرفیت فرآورش نفت نمکی طرح های مهمی در خصوص احداث و توسعه کارخانه های نمکزدایی تعریف و اجرا کرده است.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب گفت: همزمان با اجرای این طرح ها، پروژه های اصلاحی و بهینه سازی در شماری از واحدهای نمکزدایی موجود که عمر برخی از آنها بیش از 40 سال است، در دست اجرا قرار دارد.
وی افزود: در حوزه عملیاتی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب که میانگین نفت تولیدی آن مازاد بر سه میلیون بشکه در روز است 15 واحد نمکزدایی فعال است.
حسن بیگلو درباره ضرورت توسعه واحدهای نمکزدایی توضیح داد: احداث و توسعه واحدهای نمکزدایی باعث بالا بردن کیفیت نفت تولیدی، جلوگیری از حفر چاه های جدید و جلوگیری از کاهش خوراک پالایشگاه ها و صدور نفت می شود.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب در ادامه به بومی سازی تجهیزات مهم واحدهای نمکزدایی در داخل کشور اشاره و اظهار داشت: با تلاش متخصصان این شرکت و همکاری شرکت های سازنده داخلی، تجهیزات اساسی پروژه های نمکزدایی در داخل کشور تولید و با کیفیت مناسب مورد استفاده قرار می گیرد.
نظر شما