غلامعلی بارانی در گفتگو با خبرنگار مهر در گرگان افزود: همچنین با اجرای این طرح، لکه گیری و آسفالت 1200 کیلومتر، ایجاد 200 کیلومتر شانه خاکی، رفع 50 نقطه حادثه خیز، تعریض 20 کیلومتر راه در محورهای کوهستانی، ترمیم و شن ریزی راه های شنی خاکی و ریگلاژ و پروفیله راهها معادل 500 کیلومتر و خط کشی 2200 کیلومتر از راههای روستایی استان انجام شد.
وی اظهار داشت: بازگشایی و تنقیه قنوها و دهانه پلها، تکمیل علائم و تعمیرعلائم آسیب دیده و رنگ آمیزی پایه تابلوها در طول شبکه راه های آسفالته از دیگر اقداماتی بوده که در این طرح، عملیاتی شده است.
معاون راه و ترابری گلستان اضافه کرد: رژه ماشین آلات راهداری در آغازین روز اجرای این طرح و برگزاری همایش بزرگ دهیاران روستاهای استان در تالار فخرالدین اسعد گرگانی در هفته دوم آبان ماه از ویژگیهای برجسته این طرح به شمار می آید.
بارانی افزود: توزیع جلیقه های راهداری افتخاری و مشارکت دانش آموزان به عنوان حرکتی سمبلیک در جهت فرهنگ سازی و گسترش فرهنگ راهداری در بین دانش آموزان مقاطع ابتدایی استان با اهدای جوایز از برنامه های دیگر در این طرح بوده که بازتاب اجتماعی و فرهنگی مطلوبی را در سطح استان به همراه داشته است.
وی، یکی دیگر از نکات برجسته این طرح را، مشارکت مردم و دهیاران در تأمین هزینه های اجرایی، برگزاری همایش ها و اعطای جوایز به دانش آموزان عنوان کرد.
این مقام مسئول در راه و ترابری گلستان متذکر شد: با توجه به گستردگی شبکه راه های روستایی استان و منابع محدود مالی، برگزاری اینگونه طرح ها نباید به آبان ماه سال 89 ختم شود بلکه مشارکت مردم، روستاییان، دهیاران و فرهنگ سازی در مدارس و اهمیت راهداری باید به طور مداوم، ترویج و توسعه یابد.
نظر شما