مجتبي جبل عاملي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر گفت: طبق برنامه اي كه داريم مي خواهيم از مقطع دبستان اين آموزش را شروع كرده و با گنجاندن دروسي در اين زمينه در كتب درسي بچه ها به اقتضاي آنها اين كار را اجرا كنيم.
وي افزود: در مورد خانواده ها نيز بايد با كمك رسانه هاي جمعي اين كار صورت بگيرد. براي كنترل محله ها نيز قرار است در مساجد محل شورايي با عنوان شوري مبارزه با مواد مخدر تشكيل شود كه مديريت آن هم به عهده يكي از معتمدين محل خواهد بود.
قائم مقام دبير كل ستاد مبارزه با مواد مخدر خاطر نشان كرد:طرح جنبش فراگير پيشگيري و مبارزه با مواد مخدر بزودي در چهار گروه خانواده، مراكز آموزشي، محلات و محل هاي كار اجرا مي شود.
وي تاكيد كرد : اين طرح در محل هاي كار نيز به اجرا در مي آيد و با كنترل نامحسوس افراد و دادن آگاهي به آنها سعي مي كنيم طرح پيشگيري فراگير را در اين بخش از جامعه نيز به اجرا در آوريم.
جبل عاملي گفت: براي مبارزه با مواد مخدر تنها فعاليت دستگاه هاي دولتي جوابگو نيست و ما اگر مي خواهيم از گرايش افراد سالم جامعه به مواد مخدر جلوگيري كنيم نياز به پتانسيل همه مردم داريم.
وي افزود: در حال حاضر ما نياز به حجم وسيع و گسترده اطلاع رساني داريم، چرا كه تحقيقات نشان داده است عمده گرايش افراد به مواد مخدر بر اثر عدم آگاهي نسبت به عواقب اين قضيه است و اين ناآگاهي وقتي ادامه پيدا مي كند به فاجعه تبديل مي شود.
وي در پايان به راه اندازي سايت مبارزه با مواد مخدر اشاره كرد و گفت: قسمت اعظم اين سايت راه اندازي شده است و به زودي به طور كامل مورد بهره برداري قرارمي گيرد. هدف از ايجاد اين سايت اطلاع رساني به افراد در زمينه مواد مخدر و يكي از راه هاي پيشگيري از روي آوردن به اين مواد نيز است.
نظر شما