به گزارش خبرگزاری مهر از خرم آباد، حجت الاسلام عبدالرضا جمال زاده در کنگره علمی پیشگیری اولیه از اعتیاد با اشاره به اینکه دولت، والدین، مراکز آموزشی و خود فرد چهار ضلع مهم و تأثیر گذار در پیشگیری از اعتیاد هستند، گفت: مقابله و پیشگیری از اعتیاد تنها به عهده نیروی انتظامی نیست.
وی پیشگیری از اعتیاد را مقدم و مهمتر از مبارزه دانست و بیان داشت: آنچه که نیاز است این است که زمینه ها و علل، روند رو به رشد گرایش به پدیده اعتیاد باید بطور جدی همراه با راهکارهای مناسب در دستور کار همه مرتبطین قرار گیرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد افزود: مبارزه با پدیده های اجتماعی به خصوص پدیده شوم اعتیاد مختص به نیروی انتظامی نیست بلکه نیازمند یک عزم ملی و همگانی است.
وی با اشاره به دستگاههای دست اندر کار در زمینه پیشگیری و مقابله با اعتیاد و قاچاق مواد مخدر یادآور شد: حفظ مرزها و ایجاد سهولت برای آموزش، ایجاد اشتغال و فرهنگ سازی در جهت راه اندازی ازدواج های آسان برای جوانان و فراهم ساختن زمینه و امکانات انجام ورزش، جهت مقابله و مبارزه با این پدیده مؤثر است.
جمال زاده ایجاد فضای سالم تربیتی فرهنگی، تقویت آموزش و پژوهش، فرهنگ سازی و گوش زد کردن خطرات این پدیده را از وظایف مدرسه و دانشگاه ها در این حوزه بر شمرد.
معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان نیز در این کنگره اعتیاد به مواد مخدر را معلول علتهای مختلف دانست و گفت: مبارزه فرهنگی اجتماعی را می توان از مهمترین و اساسی ترین راهکارههای مقابله با این پدیده برشمرد.
علی چراغیان فرهنگ سازی در جهت تغییر نوع نگرش مردم به تهیه و توزیع موادمخدر را در این زمینه کار ساز دانست و بیان داشت: هیچ چیز نمی تواند مجوزی برای روی آوری به اعتیاد و مواد مخدر باشد.
وی همچنین با تاکید بر مبارزه جدی و بی امان با فروشندگان مواد مخدر و برخورد قاطع با دستگیر شدگان، راه برون رفت از این معضل و مرگ و میرهای ناشی از اعتیاد را نیازمند یک عزم عمومی همگانی و یک اراده قوی ارزیابی کرد.
معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان یادآور شد: نقش روحانیون و مساجد، دانشگاه ها و مراکز علمی، مدرسه، رسانه ها و خانواده نیز در پیشگیری از این پدیده مهم و تاثیر گذار است.
نظر شما