مهندس حميدرضا صالحي دبير جشنواره پلي تكنيك 2004 گفت: اين جشنواره فرصتي است براي نمايش و ارايه توانمندي هاي بخش مهم و تعيين كننده از جامعه بزرگ صنعت در كشور كه امروز با تلاش ها و ممارست هاي فراوان و با عزمي مصمم و خستگي ناپذير بار توليد و ايجاد ارزش افزوده را بر شانه هاي خود حمل مي كند.دانشگاه پلي تكنيك سرافراز از 46 سال فعاليت بالنده در پرورش نيروهاي زبده و شايسته اينك مفتخر است كه ثمرات دانش آموختگان خود را به جامعه عرضه مي كند.
صالحي درباره بهترين اهداف اين جشنواره گفت: جشنواره در وهله اول به تقويت توليد و كارآفريني مولد مي انديشد چرا كه رشد و اعتلاي فرايند توسعه ملي مستلزم افزايش توليد ناخالص داخلي نمي شود.
وي افزود:از اين رو نمايش و ارايه دستاوردهاي فارغ التحصيلان پلي تكنيك علاوه بر تقدير و سپاس از زحمات آنان، كوششي است براي تقويت و ارج نهادن به ارتقاء سطح توليد و ارزش افزوده ملي از سوي ديگر انگيزه بخشي و تشويق دانشجويان به عنوان طلايه داران رشد و توسعه كشور مد نظر است تا سرمايه هاي فرداي ميهن با ديدن تلاشها و كوششهاي پيشينيان، تجارب آنان را پشتوانه تلاشهاي آينده خود بنمايد و خود را باور كنند و اميدوارانه و مصمم به تحقق ايران آباد، آزاد، سربلند و در خور تاريخ شكوهمند اين مرز و بوم بينديشد.
صالحي تلاش براي نزديكي و بهبود رابطه كارآمد صنعت و دانشگاه را از ديگر اهداف اين جشنواره دانست و گفت: از طريق همنشيني و هم انديشي اهالي صنعت و دانشگاه، فرايند تطبيق نظام آموزشي و علمي سطح دانشگاه با نيازهاي صنعت و بازآموزي و ارتقاء سطح دانش فني صنعت به منظور افزايش خلاقيت ، نوآوري و بهبود بهره وري تسهيل و تسريع مي شود.
دبير جشنواره پلي تكنيك 2004 تصريح كرد: برگزاري نمايشگاه پلي تكنيك 2002 كه دو سال پيش با حضور چشمگير فارغ التحصيلان در محل دانشگاه صنعتي امير كبير (پلي تكنيك تهران) برپا شد با رويكردي جديد به مقوله ارتباط صنعت با دانشگاه تحسين همگان را برانگيخت. آمار فراتر از انتظار بازديدكنندگان و شركتهاي حاضر، معرفي فعاليتهاي علمي دانشجويان به صنعت كاهش ياس و نااميدي و افزايش خلاقيت و ابتكار در بين دانشجويان ، بالا بردن ضريب ماندگاري فارغ التحصيلان در كشور و كاهش مهاجرت و ايجاد بيشتر ميل به خدمت و سازندگي در مملكت و جذب دانش آموزان ممتاز و رتبه برتر كنكور به اين دانشگاه را مي توان از دستاوردهاي نمايشگاه اول قلمداد كرد.
وي افزود: از اين رو در جهت نمايش قدرت و توانمندي فارغ التحصيلان و نيز پتانسيل هاي دانشگاه بر آن شديم با تجارب بدست آمده از پلي تكنيك 2002، در قالبي ديگر و ظرفي بزرگتر مجموعه اي از انتظارات و تلاشهاي صادقانه اعضاء اين خانواده را تحت عنوان جشنواره پلي تكنيك 2004 به معرض نمايش بگذاريم تا با بهره گيري از توانمنديها و ظرفيتهاي ناشناخته اين دانشگاه بار ديگر براي عرصه علم و صنعت اين مرز و بوم افتخار آفريني كنيم.
وي افزود اين جشنواره مي كوشد تا با حمايت و همكاري اهالي صنعت و دانشگاه حضوري موفق تر و موثرتر از نمايشگاه 2002 را به نمايش گذاشته و براستي محلي براي موجهه چالش آفرين دانشگاه و صنعت گردد.
دبير جشنواره پلي تكنيك 2004 درباره برنامه هاي جشنواره امسال گفت: برپايي نمايشگاه و دستاوردهاي فارغ التحصيلان در حدود 2600 متر غرفه و با حضور 127 شركت و سازمان تحت مديريت پلي تكنيكي ها كه اين آمار در مقايسه با نمايشگاه 2002 كه 1400 متر غرفه و 90 شركت و سازمان مشاركت داشته اند از افزايش حدود 90 درصدي حكايت مي كند.
وي افزود برپايي 100 سمينار و سخنراني و كارگاه آموزشي طي 6 روز،معرفي دستاوردهاي پژوهشي - صنعتي اساتيد و دانشجويان و نوآوريها در غرفه هاي مخصوص جهت ارايه به صنايع با توجه به نياز تحقيقاتي انها از ديگر برنامه هاي همايش است .
صالحي همچنين معرفي دانشگاه صنعتي امير كبير در قالب برنامه هاي خاص به عنوان اولين دانشگاه سبز كشور را با ارايه فعاليت هاي انجام شده و لحاظ شدن ملزومات دانشگاه سبز و نيز اعلان بيانيه دانشگاه سبز در ايام جشنواره از ديگر برنامه هاي اين جشنواره خواند .
دبير جشنواره پلي تكنيك 2004 افزود : برنامه ريزي جهت بازديد هزار نفر از دانش آموزان مدارس تيزهوشان و نمونه از جشنواره در جهت نمايش فايلهاي آموزشي و مهندسي دانشگاه و فارغ التحصيلان آن در طي 4 روز و پرده برداري از يادمان جشنواره پلي تكنيك 2004 و اهداء تنديس به برگزيدگان ، برگزاري نمايشگاه عكس دوران دانشجويي دانش آموختگان دانشگاه امير كبير و تقدير از برگزيدگان ، امضاي تفاهم نامه و عقد قراردادهاي تجاري - صنعتي مابين شركت كنندگان ، تهيه و ساخت فيلم مستند مرحوم نفيسي كه در روز اختتاميه به نمايش در مي آيد هم از برنامه هاي اين جشنواره است .
صالحي در پايان سخنان خود از همكاري شركت هاي كارآفرينان خلاق امير كبير، نوانديشان صنعتي امير كبير ، شركت قرارداد بهينه امير كبير ، بنياد توسعه فردا ، شركت همايش نوين امير كبير، شركت سامانه پرداز اميبركبير و شركت هزاردستان امير كبير كه در برپايي اين رخداد علمي صنعتي نقش داشته اند، تشكر كرد.
نظر شما