به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، عین الله شعبانی صبح سه شنبه در سومین همایش تشکل های مردم نهاد در تبریز، افزود: هر چند تعداد این موسسات از سال 82 تا 88 دچار ریزش بوده اما فعالیت همین تعداد موسسه نیز مفید است.
شعبانی یادآور شد: سال 82 این موسسات به منظور پیشگیری از اعتیاد و ارتقای سلامت اجتماعی و روانی گروه های آسیب پذیر جامعه آغاز به کار کرده اند.
وی اظهار داشت: هم اکنون 88 گروه در 88 محیط شهری، روستایی، محلی، مدارس، دانشگاه و محیط کار مشغول فعالیت هستند.
شعبانی افزود: تا پایان مهر سال جاری، بیش از 218 هزار و 681 نفر از برنامه های علمی، سیاحتی، اردویی و آموزشی چهره به چهره گروه های اجتماع محور برخوردار شده اند.
وی تشریح کرد: دو کارگاه تربیت مربی تا کنون در سطح استان برگزار شده است و مابقی نیز طی برنامه ریزی های صورت گرفته تا پایان سال جاری انجام می شود.
شعبانی برگزاری سومین همایش تشکل های مردم نهاد در تبریز را در سراسر کشور بی سابقه عنوان کرد و گفت: در هیچ استانی این گونه همایش ها با این شیوه برگزار نشده است.
سرپرست معاونت پیشگیری سازمان بهزیستی استان خاطرنشان کرد: در بخش همیاران هفت جمعیت همیار و پایگاه سلامت اجتماعی در سطح استان فعال است.
شعبانی افزود: همچنین پنج مرکز کاهش آسیب در سطح استان وجود دارد که سه مرکز در تبریز و دو مرکز دیگر در شهرستان های مراغه و میانه مستقر هستند.
وی همچنین اظهار داشت: یک مرکز اقامتی میان مدت مردان در تبریز، 37 مرکز بازتوانی معتادان و 26 مرکز خصوصی مشاوره از دیگر مراکز تشکل های مردم نهاد در سطح استان هستند.
وی خاطرنشان کرد: راه اندازی مرکز اقامت میان مدت زنان، تبلیغ و توسعه برنامه های تربیت مربی و ساخت دو مرکز کاهش آسیب دیگر در شهرستان های اهر و مرند از برنامه های در دست اجرای این سازمان با همکاری تشکل های مردم نهاد است.
سرپرست معاونت پیشگیری سازمان بهزیستی استان با بیان اینکه 50 درصد برنامه های صورت گرفته توسط بهزیستی با همکاری تشکل های مردم نهاد بوده، افزود: توسعه کمی و کیفی برنامه های اجتماع محور در دستور کار سازمان بهزیستی قرار داد.
نظر شما