۹ آذر ۱۳۸۹، ۱۷:۳۴

افندی‌زاده:

16 درصد حمل و نقل کشور در دست بخش دولتی است

16 درصد حمل و نقل کشور در دست بخش دولتی است

اصفهان - خبرگزاری مهر: معاون وزیر راه و ترابری گفت: تنها 16 درصد از حمل و نقل کشور در دست بخش دولتی است و مابقی توسط بخش خصوصی انجام می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر در اصفهان، شهریار افندی‌زاده ظهر سه شنبه در آیین افتتاحیه چهارمین نمایشگاه حمل و نقل و پایانه‌های استان اصفهان به فعالیت مطلوب بخش خصوصی در حوزه حمل و نقل اشاره کرد و افزود: با وجود اینکه 84 درصد حمل و نقل کشور توسط بخش خصوصی انجام می‌شود اما این فعالیت به مطلوبترین شکل خود صورت گرفته است.

وی اظهار داشت: عمده فعالیت بخش دولتی در حوزه حمل و نقل به سیاستگذاری و جهت دهی به انجام فعالیتهای بخش خصوصی در این بخش خلاصه شده است.

معاون وزیر راه و ترابری با بیان اینکه زمینه فعالیت مطلوب و مستمر شرکتهای حمل و نقل بین‌المللی در کشور فراهم آمده است، تصریح کرد: هم‌اکنون بیش از 600 شرکت حمل و نقل بین‌المللی در کشور فعالیت می‌کنند که البته شرایط برای انجام فعالیت این شرکتها در کشور فراهم شده است.

وی به مجموع طول راه‌های ترانزیتی موجود در کشور اشاره کرد و ادامه داد: در شرایط کنونی بیش از 13 هزار کیلومتر راه ترانزیتی در سراسر کشور وجود دارد که حمل و نقل جاده‌ای از این راه‌ها صورت می‌گیرد.

افندی‌زاده با بیان اینکه نمی‌توان تنها به حمل و نقل جاده‌ای در کشور اکتفا کرد، بیان داشت: باید شرایطی ایجاد شود که چهار هزار کیلومتر شبکه ریلی در کشور فراهم شده و بخش قابل توجهی از حمل و نقل بار و مسافر از طریق بخش راه‌آهن صورت گیرد.

وی با تاکید بر اینکه باید نگاه‌ ویژه‌ای به ترانزیت و حمل و نقل جاده‌ای وجود داشته باشد، اضافه کرد: حمل و نقل جاده‌ای و ترانزیت یکی از موارد مهم در توسعه فعالیتهای تجاری کشور محسوب می‌شود.

معاون وزیر راه و ترابری همچنین از توسعه پایانه‌های مرزی در کشور خبر داد و گفت: تا پایان دی‌ماه سال جاری، پایانه شلمچه که در قالب احداث پایانه‌های مرزی کشور احداث شده است، مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.

وی به جابه‌جایی 6.5 میلیون تنی کالا در کشور طی هشت ماهه نخست سال جاری اشاره کرد و افزود: میزان کالای جابه‌جا شده در سال جاری در کشور از رشد 40 درصدی نسبت به سال گذشته برخوردار است.

افندی‌زاده با بیان اینکه هدف‌ ایده‌آل جابه‌جایی کالا، 25 میلیون تن تعریف شده، اظهار داشت: بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته قرار است این میزان جابه‌جایی کالا ابتدا به 15 میلیون تن و پس از آن به 25 میلیون تن برسد.

وی در بخش دیگری از صحبتهای خود با بیان اینکه توسعه ترانزیت در کشور مزایای بسیاری دارد، تصریح کرد: ایجاد اشتغال و توسعه روابط اقتصادی بین کشورها از جمله مزیتهای اصلی و اساسی توسعه ترانزیت در کشور محسوب می‌شود.

معاون وزیر راه و ترابری با بیان اینکه ایجاد شرکتهای توانمند به منظور توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی همواره مد نظر بوده است، اضافه کرد: بیمه تکمیلی رانندگان در دست اقدام است و انتظار داریم این بیمه خانواده‌های آنها را نیز شامل شود.

وی تاکید کرد: باید تلاش کنیم وضعیت حمل و نقل یک کامیون از 47 هزار کیلومتر به 150 هزار کیلومتر افزایش یابد.

کد خبر 1201842

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha