محمد حسین علیزاده در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز از اختصاص یک هزار و 125 میلیارد ریال اعتبار برای خرید اقلام مورد نیاز این صنعت از منابع ساخت داخل خبر داد و اظهار داشت: این مبلغ در مقایسه با سال قبل رشد 10 درصدی دارد.
وی با اشاره به اینکه با اتکا به توانمندیهای داخلی هم اکنون سازندگان ایرانی همسو با ساخت قطعات پر مصرف صنعت حفاری در بخش ساخت تجهیزات و سیستم ها فعالیت می کنند، گفت: در این زمینه در سال جاری 400 میلیارد ریال با سازندگان در سراسر کشور از جمله استان خوزستان عقد قرار داد شده است.
علیزاده، ساخت 17 هزار قطعه ارزبر و پر مصرف حفاری را در راستای بومی سازی این صنعت دانست و افزود: این قطعات انبوه سازی شده و با توجه به مصارف آن به طور مستمر در دست تولید و ساخت است.
مدیر تدارکات و امور کالای شرکت ملی حفاری ایران خاطرنشان کرد: از دو سال پیش ساخت تجهیزات و سیستم ها در صنعت حفاری به دست سازندگان داخلی کلید خورده و با تقویت و کمک های فنی و مهندسی به آنها، برنامه ساخت تجهیزات و سیستم ها که صدها قلم قطعه در آن به کار رفته شروع شده است.
شرکت ملی حفاری ایران از شرکتهای بالا دستی تابع شرکت ملی نفت ایران است که در چند سال اخیر در زمینه بومی سازی صنعت حفاری قدم های بلندی برداشته که افزون بر ساخت هزاران قطعه پرمصرف، می توان به ساخت 4 دکل حفاری، سیستم کنترل برق دستگاه حفاری (SCR) و اسکید دوغاب زنی دریایی اشاره داشت.
طراحی و ساخت دراورکس (نیروی محرکه دکل)و پمپ های گل حفاری نیز هم اکنون در مجتمع های صنعتی کشور مراحل پایانی ساخت را می گذراند.
مجموعه تلاش این شرکت در زمینه توجه به ساخت داخل موجب رونق کارگاه ها و شهرک های صنعتی و ایجاد فرصت های شغلی شده است.
نظر شما