هدی حقیقی در گفتگو با خبرنگار مهر در قزوین گفت: متاسفانه در شرایط کنونی طلاق به عنوان یک مسئله عادی در زندگی بسیاری از مردم پذیرفته شده و این در حالی است که مردم از آسیبی که این موضوع به کودکانشان وارد می کند نا آگاهند.
حقیقی گفت: در بررسی های به عمل آمده مشخص شده است که بیشترین مشکل ایجاد شده برای فرزندان در اثر اختلاف خانوادگی رفتارهای اضطرابی آنان است و کودکانی که در معرض طلاق و جدایی والدین خود قرار دارند دچار افت تحصیلی بیشتری شده و از طرفی کمتر از سوی همسالانشان به عنوان دوست برگزیده می شوند.
وی تصریح کرد: طبق آمار ارئه شده توسط سازمان ثبت احوال استان قزوین در هفت ماه اول سال جاری تعداد یک هزار و 81 واقعه طلاق به ثبت رسیده که بطور میانگین روزانه پنج و در هر ساعت دو دهم درصد طلاق ثبت شده است.
حقیقی اضافه کرد: این حقیقت بسیار تکان دهنده است که آثار مخرب طلاق والدین بر روی روان کودکان بیشتر از مرگ والدین آنها است.
حقیقی با یادآوری این نکته که کودکان طلاق 50 درصد بیشتر از باقی کودکان دچار نقص سلامتی می شوند، گفت: کودکان طلاق نسبت به کودکانی که در خانواده های عادی زندگی می کنند در معرض ریسک بیشتر آسیبهای فیزیکی، آسم، سردردها و لکنت زبان قرار دارند.
وی اظهار داشت: بر اساس تحقیقی بر روی کودکانی که شش سال از طلاق و جدایی والدینشان می گذشت این حقیقت روشن شد که حتی با گذشت زمان نسبتاً طولانی این کودکان دارای تمایلات خلقی مثل علاقه به تنهایی و گوشه گیری، غم و ناراحتی، اضطراب و احساس نا امنی دارند.
حقیقی افزود : 70 درصد زندانیان با حبس های طولانی و ابد در سراسر دنیا در خانه هایی بزرگ شده اند که والدین آنها از هم جدا شده اند.
وی در پایان به والدینی که به طلاق به عنوان یک راه حل می اندیشند، گفت: آمار خودکشی در میان انسان هایی که در طول زندگی خود شاهد جدایی والدینشان بوده اند دو برابر انسان های دیگراست لذا خانواده هایی که اختلافات قابل حل دارند باید تلاش کنند تا طلاق آخرین گزینه برای پایان دادن به اختلافاتشان باشد.
نظر شما