۱۰ آذر ۱۳۸۹، ۱۷:۰۰

امانی:

تسهیلات هزار میلیارد تومانی بخش حمل و نقل اختصاص داده نشد

تسهیلات هزار میلیارد تومانی بخش حمل و نقل اختصاص داده نشد

اصفهان - خبرگزاری مهر: مدیرکل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور گفت: قرار بود یک‌هزار میلیارد تومان تسهیلات در اختیار بخش حمل و نقل قرار گیرد که هیچ مبلغی به این بخش پرداخت نشد.

به گزارش خبرنگار مهر در اصفهان، داریوش امانی بعد از ظهر چهارشنبه در همایش حمل و نقل کالا در اصفهان افزود: قرار بود از سوی نمایندگان ویژه، 10 هزار میلیارد ریال تسهیلات در اختیار بخش حمل و نقل کشور قرار گیرد که متاسفانه تاکنون هیچ مبلغی به این بخش پرداخت نشده است.

وی با بیان اینکه میانگین حمل و نقل کالا در سال گذشته بر حسب تن 13.8 تن بوده است، اظهار داشت: بر اساس پیش‌بینیهای صورت گرفته این مقدار کالای حمل شده باید به 17 تن افزایش یابد تا شاهد وقوع توسعه در این بخش باشیم.

مدیرکل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور با بیان اینکه افزایش کارمزد رانندگان مورد توجه جدی قرار داشته است، تصریح کرد: سال گذشته افزایش کارمزد رانندگان مورد توجه قرار گرفت که همزمان با این موضوع، موارد مربوط به بیمه تکمیلی این رانندگان در سال جاری مورد توجه جدی قرار دارد و اقدامات مطلوبی در این زمینه انجام خواهد گرفت.

وی با تاکید بر اینکه انجام اقدامات لازم در حوزه افزایش بهره‌وری در بخش حمل و نقل ضروری است، اضافه کرد: افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌ها در بخش حمل و نقل رابطه مستقیمی با اقدامات انجام شده در زمینه بیمه تکمیلی رانندگان دارد که انتظار داریم رضایتمندی رانندگان با تحت پوشش قرار گرفتن خانواده‌های آنان در بیمه تکمیلی، بیشتر شود.

امانی همچنین بر نوسازی ناوگان حمل و نقل جاده‌ای تاکید کرد و ادامه داد: نوسازی ناوگان حمل و نقل جاده‌ای یکی از فعالیتهای مطلوب حوزه حمل و نقل محسوب می‌شود که باید در سریعترین زمان ممکن اجرایی شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه 333 میلیون تن جا به جایی بار توسط بخش حمل و نقل جاده‌ای صورت گرفته است، گفت: این میزان نسبت به سال گذشته هشت درصد افزایش را نشان می‌دهد.

مدیر کل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور به اجرای طرح ستاد مدیریت سوخت در کشور اشاره کرد و بیان داشت: این طرح حمایت از بخش حمل و نقل جاده‌ای را به دنبال داشته است.

وی افزود: برای رسیدگی بهتر به شرایط انجمنها لازم است هر 15 روز یک‌بار جلسه‌ای پیرامون موارد حمل و نقل برگزار شود.

وضعیت حمل و نقل پایدار باید خود اتکا شود

رئیس کانون انجمنهای صنفی شرکتها و موسسات حمل و نقل کالای کشور نیز در این همایش گفت: متخصصان حوزه حمل و نقل باید تدابیری را انجام دهند تا وضعیت حمل و نقل پایدار، خوداتکا و با بهره‌وری بالا ایجاد شود.

حسین احمدی‌زاده با بیان اینکه متخصصان تدابیری انجام دهند تا وضعیت حمل و نقل کشور از وضعیت کنونی که کم بازده و پر هزینه است به نظام صنعتی کم هزینه و پربازده تبدیل شود، افزود: باید قضاوت کرد که وضعیت این بخش در کشور چگونه بوده و در حال حاضر در چه شرایطی قرار داریم.

وی با اشاره به اینکه حمل و نقل در دنیای کنونی یک علم تلقی می‌شود، اظهار داشت: در کشور ما نیز حمل و نقل یک علم به حساب می‌آید و دانشگاه‌ها تا مقاطع دکترا افرادی را در این حوزه مورد آموزش و تعلیم قرار می‌دهند.

رئیس کانون انجمنهای صنفی شرکتها و موسسات حمل و نقل کالای کشور با بیان اینکه باید در موارد مختلف با تکیه بر مباحث علمی بخش حمل و نقل جاده‌ای حرکت کنیم، تصریح کرد: انتظار داریم موضوعات مرتبط با بخش حمل و نقل جاده‌ای کشور به کارشناسان متخصص واگذار شود.

وی با بیان اینکه ایجاد جذابیتهای مختلف به منظور سرمایه‌گذاری متخصصان در این زمینه ضروری است، اضافه کرد: برخی از موانع درون و برون بخشی در بخش حمل و نقل باید در جهت بالا رفتن میزان سرمایه‌گذاری مرتفع شود.

احمدی‌زاده تاکید کرد: تمامی بخشنامه‌های حمل و نقل کشور باید مورد ارزیابی مجدد قرار گیرد تا اقدامات با محوریتهای علمی انجام شود.

وی همچنین با اشاره به سند چشم‌انداز 20 ساله توسعه و پیشرفت کشور، ادامه داد: باید به منظور سرآمد شدن کشور ایران برای منطقه و همچنین از نظر بین‌المللی سیاستها و تدابیری اندیشیده شود تا محو کننده برخی از اثرات درون و برون بخشی شود.

کد خبر 1202365

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha