۱۲ آذر ۱۳۸۹، ۱۲:۲۶

افندی زاده:

نظارت بر پروژه ها موجب بهره وری از اعتبارات می شود

نظارت بر پروژه ها موجب بهره وری از اعتبارات می شود

شیراز - خبرگزاری مهر: معاون وزیر راه و ترابری نظارت عالیه بر پروژه ها و عملیات اجرایی را به عنوان حداکثر بهره وری از اعتبارات تخصیصی عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر از شیراز، شهریار افندی زاده در نشست تخصصی راهداری زمستانی گفت: اهمیت نظارت بر اجرای پروژه های عمرانی و بهره وری حداکثری از اعتبارات موجود بر اولویت بندی طرحها، برنامه ها و استفاده از ظرفیتهای استانی در راستای اهداف راهداری کشور و حفظ و نگهداری از راههای مواصلاتی بسیار با اهمیت است.

وی ادامه داد: با توجه به حجم گسترده فعالیتها و خدمات راهداری انجام شده در تمامی ایام سال به ویژه در فصل زمستان توسط راهداران و به کارگیری از ظرفیت و توانمندی رسانه ها برای معرفی این تلاشها  در راستای برنامه های اجرایی لازم است.

معاون وزیر راه و ترابری اظهار داشت: راهداری هم به عنوان بستر اصلی حمل و نقل و انتقال کالا و مسافر و هم به عنوان حافظ سرمایه های ملی از جایگاه خاصی برخوردار است و به طور حتم تمام کسانی که در این عرصه فعالیت و خدمت می کنند دارای ارزش و سرمایه انسانی هستند.

وی خاطرنشان کرد: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور توجه به نیروهای باتجربه و جذب افراد با تحصیلات مرتبط را در دستور کار داشته و استفاده از اختیارات استانی نیز مورد انتظار است و توجه به مسایل معیشتی تمام فعالان در این حوزه را پیگیری می کند.

افندی زاده تحولات ایجاد شده در سالهای اخیر در حوزه راهداری به ویژه نوسازی ماشین آلات راهداری، تجهیز جاده ها به دوربینهای نظارت تصویری و مدیریت نوین علائم جاده ای را به عنوان گام اساسی پیشرفت جاده های کشور دانست و گفت: استفاده از فناوری روز جزو برنامه های اصلی ادارات کل راه و ترابری استانها بوده و با توجه به آمادگی کامل نیروهای راهدار در تمامی ایام سال و فرارسیدن فصل زمستان به طور حتم  این آمادگی برای استفاده کنندگان از راه مصونیتی ایجاد خواهد کرد و گشتهای راهداری با حضور پررنگ خود آرامش سفر را به مسافران نوید خواهند داد.

افندی زاده در خصوص آثار هدفمند سازی یارانه ها و تاثیرات آن در بخش حمل و نقل جاده ای و راهداری کشور تاکید کرد: اجرای این طرح  در این حوزه ها بسیار مثبت پیش بینی می شود و با توجه به تعامل انجام یافته با تمام مسئولین و دست اندرکاران مرتبط، افزایش کارآمدی در کل بخشها و بهره مندی خدمات بیشتر برای خدمت گیرندگان را از نتایج سودمند این طرح است.

در ادامه این مراسم معاون راهداری و هماهنگی امور استانها نیز گفت: در سال گذشته بیش از دو هزار ساعت نشست های تخصصی در حوزه راه و ترابری به منظور کالبدشکافی مشکلات، دسته بندی مشکلات و ارائه راهکار در حل این مشکلات انجام گرفته است.

حسن نیا خواستار جداسازی تفکر مدیریتی از فضای راهداری استانها شد و توانمندی هر مجموعه را در کسب اطلاعات آنی و افزایش بهره وری بسیار موثر دانست.

در ادامه مدیرکل راه و ترابری فارس نیز در این نشست ضمن ابراز خرسندی از وضعیت راههای استان گفت: بازدید دوره ای پلها و نگهداری روکش آسفالت در محورها و ابنیه فنی اولویت اصلی کار اداره کل راه و ترابری استان فارس است و احداث راهدارخانه ها نیز از اهمیت بالایی برخوردار است.

حیدر نوروزی خاطرنشان کرد: با توجه به وضعیت آب و هوایی استان هر سال از نیمه دوم فصل پاییز با تغییرات جوی و افزایش برودت هوا و همچنین ریزش برف و باران در بیشترجاده های استان به خصوص در مناطق سردسیر و کوهستانی و برف گیر شرایط خاصی ایجاد می شود و احتمال انسداد معابر به دلیل ریزش برف سنگین، بوران و کولاک، آب گرفتگی و آب بردگی پلها وجود دارد.

وی افزود: در همین راستا هرساله تدابیر و اقدامات خاصی برای کنترل عبور و مرور و مدیریت صحیح مشکلات ترافیکی جاده ای استان و با استقرار عوامل راهداری، اورژانس، هلال احمر و واحدهای پلیس راه به ویژه در محورهای برف گیر و کوهستانی و در نقاط حساس با حضور دائم و شبانه روزی ، تردد وسایط نقلیه به طور دقیق کنترل و با هماهنگی کامل واحدهای مسئول ذکر شده در مواقع نیاز در خصوص امداد و نجات مصدومین حوادث رانندگی و رفع گره های ترافیکی و راه بندانهای احتمالی اقدام شود.

مدیر کل راه و ترابری فارس با اشاره به نامگذاری سال 89 به سال همت مضاعف و کار مضاعف گفت: در سال گذشته اداره کل راه و ترابری فارس در مقایسه با سایر ادارات راه و ترابری کشور بیشترین حجم روکش آسفالت، تعمیر ابنیه فنی و پلهای بزرگ،  افتتاح طول بزرگراه و میزان نصب تابلو و علائم را انجام داده است.

کد خبر 1202861

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha