۲۰ آذر ۱۳۸۹، ۹:۲۱

فرشباف به مهر اعلام کرد:

تشکیل پرونده ها و گروههای تخلفات سازمان یافته در بیمه

تشکیل پرونده ها و گروههای تخلفات سازمان یافته در بیمه

رئیس کل بیمه مرکزی ایران از تشکیل پرونده های تخلفات سازمان یافته برای دریافت خسارت از صنعت بیمه خبرداد و گفت: لطمات خودزنی شرکتهای بیمه در آزادسازی تعرفه ها به خود آنها باز می گردد.

جواد فرشباف ماهریان در گفتگو با مهر در خصوص تخلفات سازمان یافته در صنعت بیمه کشور گفت: برای سوء استفاده از بیمه و دریافت خسارت به ویژه در بیمه شخص ثالث متاسفانه چنین موارد و گروههایی شکل گرفته است.

گروههای سازمان یافته

رئیس کل بیمه مرکزی ایران از انجام هماهنگی های لازم با نیروی انتظامی در این زمینه خبرداد و با اشاره به وجود اطلاعات افرادی که به چنین اقداماتی دست می زنند در بیمه مرکزی ایران اظهارداشت: بانک اطلاعاتی بیمه مرکزی در این باره به سرعت در اختیار شرکتهای بیمه قرار می گیرد.

وی با بیان اینکه بیمه مرکزی، شرکتهای بیمه و پلیس در این خصوص همکاری های لازم را انجام می دهند و موضوع را پیگیری می کنند، تصریح کرد: نقاط حادثه خیز مورد شناسایی قرار گرفته و کنترل می شود، این در حالی است که شرکتهای بیمه در این مناطق از تخصصهای بالایی برخوردارند.

فرشباف ماهریان از بررسی پرونده های تشکیل شده در این زمینه خبرداد و عنوان کرد: ما روزانه با تعدادی از این پرونده ها مواجه هستیم که برخی از آنها سازمان یافته و برخی اتفاقی هستند.

آزادسازی تعرفه ها

رئیس شورایعالی بیمه در بخش دیگری از سخنان خود در مورد آزادسازی تعرفه های بیمه، ضمن تکذیب عدم موفقیت طرح آزادسازی تعرفه ها در صنعت بیه کشور گفت: آنچه بیمه مرکزی و شورایعالی بیمه در زمینه آزادسازی نرخها انتظار داشت کسب شده است.

وی ادامه داد: ممکن است در برخی از موارد شاهد رفتارهای غیرحرفه ای و شکل گیری دمپینگ هایی باشیم، اما آنچه انتظار می رفت، تحقق یافته است.

فرشباف ماهریان خاطرنشان کرد: با آزادسازی نرخها انتظار نداریم که همه شرکتهای بیمه به طور یکسان عمل کنند و با این موضوع برخورد مشابهی داشته باشند، بلکه هر شرکت بیمه می تواند بر اساس توان و تخصص خود نرخهای متفاوت در قابل قراردادها ارائه کند.

خودزنی بیمه ها

وی در ادامه با بیان اینکه ممکن است که برخی از شرکتها در این بخش خودزنی هایی را انجام دهند اما اولین لطمه به خود آنها وارد می شود، بر اعمال نظارتهای بیمه مرکزی برای اینکه بازار با التهاب مواجه نشود، تاکید کرد.

رئیس کل بیمه مرکزی ایران در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه ما در مقابل ورشکستگی شرکتهای بیمه از بابت قوانین و مقررات هیچ مسئولیتی نداریم، افزود: اگر شرکت بیمه ای قصد دارد که خود را ورشکست نماید، در مقابل سهامداران مسئول است.

وی عنوان کرد: چنانچه این ورشکستگی به بازار بیمه لطمه وارد کند، بیمه مرکزی مسئول است، اما شرکتهای بیمه آنقدر احتیاطهای لازم را دارند که به مسیر ورشکستگی نخواهند رفت.

رئیس شورایعالی صنعت بیمه کشور ماهیت شرکتهای بیمه را محافظه کاری دانست و گفت: شرکتهای بیمه ریسکهای خود را محاسبه می کنند، توانگری بیمه ها، شناخت از بازار و نظارت مالی نشان می دهد که چنین موضوعی صحیح نیست.

کد خبر 1203792

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha