۲۱ مهر ۱۳۸۳، ۱۵:۳۰

مسعود ده نمكي در گفت و گو با "مهر":

تكثير غير قانوني فيلم در كشور ما عادي شده است

فيلم مستند " فقر و فحشا " براي اطلاع مسوولين توليد شده است و هيچ كس به هيچ شكل حق اكران يا تهيه كپي از اين فيلم را ندارد.

مسعود ده نمكي، نويسنده و كارگردان مستند " فقر و فحشا "  نسبت به تكثير غير قانوني فيلم خود اظهار نگراني كرد و به خبرنگار سينمايي "مهر" گفت: چون انگيزه اصلي و اوليه از ساخت اين فيلم اطلاع رساني براي مسوولين و كارشناسان بوده، به همين خاطر همراه با يك نامه محرمانه CD  فيلم براي تعداد زيادي از مسوولين ارسال شده است. اما به همان شكل كه دستهايي به فعاليت مشغولند تا برخي از فيلم هاي اكران نشده يا حتي آثار روي پرده را ضبط و به صورت غير قانوني تكثير كنند و در شبكه قاچاق قرار بدهند، فيلم مستند " فقر و فحشا "  نيز دچار همين مشكل شده است.


وي درباره اينكه چه نظري راجع به  انتشار غير قانوني اين فيلم دارد و تاكنون چه اقدام هاي قانوني انجام داده است، توضيح داد:  در دهكده جهاني اطلاعات امروز هيچ چيزي را نمي توان مخفي كرد و من نمي توانم درباره اينكه فيلم از كجا تكثير شده و به شبكه قاچاق راه يافته است، نظري بدهم. اما به هر حال ما با اين مشكل فرهنگي مواجه هستيم كه آثار فيلمسازان ما به طور غير قانوني تكثير مي شود. انگار تكثير غير قانوني فيلم در كشور ما تبديل به يك مساله عادي شده است. البته من از نظر مالي دچار ضرر نمي شوم، اما فيلم هايي كه با هزينه هاي بسيار هنگفت ساخته مي شوند نيز همين سرنوشت را پيدا مي كنند. براي پيگيري هم شكايتي تنظيم و به قوه قضاييه ارسال شده است و منتظر ساير اقدام هاي قانوني هستيم.
فيلم مستند " فقر و فحشا " كه در قالب 100 دقيقه ارايه شده است، به مساله فحشا از دو جنبه مي پردازد. در اين فيلم يك دسته افرادي مورد بررسي قرار مي گيرند كه به خاطر وجود مشكلات مالي اقدام به اين كار مي كنند و دسته ديگر افرادي هستند كه به جهت دستيابي به رفاه مادي بيشتر، معضلات فرهنگي، تجمل گرايي و زياده خواهي  به فحشا رو مي آورند.
اين فيلم در تهران، كيش و دوبي تصويربرداري شده است.
کد خبر 120465

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha