حسین کاووسی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: مبنای اصلی قانون مالیات برارزش افزوده، دریافت مالیات از افرادی است که به دلیل داشتن توان مالی، بیشتر خرید می کنند.
وی عنوان کرد: دراین قانون، هرکس بیشترکالا می خرد و از مواهب عمومی جامعه بیشتر بهره می برد، به همان نسبت نیز بیشتر مالیات می پردازد و البته در فرآیند سازندگی جامعه خود مشارکت می کند.
مدیرکل اقتصادی استانداری گیلان اجرای درست قانون مالیات برارزش افزوده را منوط به افزایش آگاهی های عمومی نسبت به این قانون دانست و گفت: در حال حاضر توجیه کردن خریدار نسبت به این امر که وی باید مالیات سودی را که فروشنده می برد بپردازد، کاری سخت و زمان بر است.
وی خاطر نشان کرد: اگر مردم به ویژه فعالان اقتصادی، ازفواید قانون مالیات برارزش افزوده، مطلع شوند برای اجرای آن بیشتر همکاری خواهند کرد.
کاووسی با اشاره به تصوری که دولت تمامی این سه درصدی را که به عنوان مالیات، ازسود معاملات اخذ می کند تصاحب خواهد کرد، افزود: براساس قانون، یک و نیم درصد از این مبلغ به عنوان مالیات راهی خزانه کل می شود و یک و نیم درصد باقیمانده، برای عمران و آبادانی به حساب شهرداری یا دهیاری منطقه ای که واحد اقتصادی در آن قرار دارد واریز خواهد شد.
وی ادامه داد: با اجرای این قانون، شهروندان با پرداخت مالیات در آبادانی محل زندگی خود به صورت مستقیم مشارکت خواهند کرد و مشکل همیشگی شهرداری ها، یعنی کمبود اعتبارات نیز تا حدود زیادی رفع خواهد شد.
نظر شما