به گزارش خبرنگار اجتماعي مهر در قم، سيد مرتضي سبط النبي افزود : هم اكنون از 255 واحد توليدي داراي پروانه در قم، فقط 85 واحد داراي كد بهداشتي هستند.
وي گفت : دو سوم اين تعداد را واحدهاي توليدي مواد غذايي و يك سوم مابقي را واحدهاي توليدي مواد آرايشي و بهداشتي تشكيل ميدهند.
وي در بخش ديگري از سخنان خود در خصوص مقابله با واحدهاي توليدي متخلف در قم گفت: در شش ماهه اول سال جاري 20 واحد متخلف توليدي در زمينههاي مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي به علت نداشتن پروانه بهداشتي و رعايت نكردن مندرجات پروانه بهداشت، متخلف شناخته شدند و به مراجع قضايي معرفي گرديدند.
وي با اشاره به انجام 274 بازديد از مراكز توليدي گفت: مراكز توليدي متخلف پس از تذكر كتبي و اخطار و مهلت 15 روزه در صورت عدم حل مشكل بهداشتي به مراجع قضايي معرفي ميشوند.
رييس اداره نظارت بر مواد غذايي ، مجازات متخلفان را شامل زندان، جريمه نقدي، تعليق پروانه و يا توقيف محصول ذكر كرد و افزود: برخي از واحدهاي متخلف در زمينه توليد فرآوردههاي گوشتي، واحدهاي توليد يخ و شركتهاي پخش عمده مواد غذايي فعاليت دارند.
وي با اعلام اين كه اداره نظارت بر مواد غذايي موظف به بازرسي بهداشتي از مراكز توليدي و نمونهبرداري از مواد غذايي قابل عرضه حداقل يك بار در سال ميباشد، گفت: البته لازم به ذكر است كه كنترل مواد غذايي تنها به عهده دانشكده نيست و نهادهايي مانند سازمان بازرسي و نظارت، جهاد كشاورزي و سازمان استاندارد در اين كار با ما همكاري دارند.
نظر شما