به گزارش خبرنگار مهر در قم، محمد داودی عصر چهارشنبه در دیدار جمعی از سینماگران و کارگردانان مطرح کشور با آیتالله عبدالله جوادی آملی، با طرح این سئوال که مرز بین صنعت و هنر کجاست؟ اظهار داشت: در حوزه هنر در دانشکدهها کمتر از 60 نفر خروجی داشتیم، به دلیل اینکه شاید مرز بین هنر و صنعت به خوبی تبیین نشده است.
وی اضافه کرد: اگر بتوان این مرز را تبیین کرد توقعی که مسئولان از هنرمند و صنعتگر خواهد داشت متفاوت خواهد بود و نباید این طور باشد که این دو مقوله با هم آمیخته شوند.
داودی اظهار داشت: بعد از انقلاب اسلامی در زمینه مبانی نظریه هنر و زیبایی شناسی و حوزه مسلمانی جفا شده و کسی کار جدی انجام نداده و اگر کاری انجام شده به صورت پراکنده بوده است.
وی اضافه کرد: خلاءهای اساسی در حوزه هنر و علوم انسانی وجود دارد که معلوم نیست حوزه زیبایی شناسی کجاست و آنچه که غرب تجلی آن را گسترش داد، بحث زیباییشناسی تبلیغی است و گاهی اشارات برخی مسئولین متاسفانه به این حوزه است.
این تهیه کننده و کارگردان حوزه هنر را به دو بخش تعلیمی و تبلیغی تقسیم کرد و یادآور شد: باید ببینیم که حد و حدود این دو کجاست و چقدر باید موضوعات را در حوزه تبلیغی پیش ببریم، خصوصا که اطلاعات نسل امروز ما به گونهای است که راحتتر از گذشتگان میتواند کشف و شهود داشته باشد.
داودی با اشاره به نوع تاثیرگذاری هنر بر روی مخاطب، تصریح کرد: باید ببینیم که یک اثر هنری چگونه میتواند بهترین تاثیر را بر روی مخاطب داشته باشد. برخیها در این زمینه میگویند که باید این اثر تکرار شود تا تاثیر داشته باشد و بعضیها نیز این نوع نگرش را قبول ندارند.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه تبلیغی گاهی اوقات آثار از اینکه به دفعات تکرار میشوند مبالغه میشود.
قم - خبرگزاری مهر: تهیهکننده، کارگردان و فیلمبردار مطرح کشور گفت: مرز بین صنعت و هنر هنوز مشخص نشده و سینماگران در این حوزه با مشکلاتی مواجه هستند.
کد خبر 1207160
نظر شما