به گزارش خبرنگار مهر در بوشهر، مدیرکل مهندسی سواحل و بنادر سازمان بنادر و دریانوردی ایران پیش از ظهر پنجشنبه در حاشیه این نشست در گفتگو با خبرنگاران در خصوص هدف از تشکیل این گردهمایی در استان بوشهر گفت: این گردهمایی با توجه به اتمام فاز دوم این پروژه ملی و جهت ارائه دستاوردهای آن تشکیل شده است.
علیرضا کبریایی اضافه کرد: محدوده فاز دوم این پروژه در استان بوشهر از سواحل خلیج نایبند تا بندر دیر را بر می گیرد که از اکو سیستم بسیار بی بدیل و منحصر به فردی برخوردار است.
وی با اشاره به اینکه فاز سوم این پروژه نیز در سواحل استان بوشهر اجرا می شود، افزود: گستره فاز سوم پروژه، سواحل لاور ساحلی تا بندر دیلم را شامل می شود.
کبریایی تهیه و تامین اطلاعات هیدرودینامیک و مورفولوژیک جهت استفاده در پروژه های طرح مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی کشور و طرح جامع بنادر بازرگانی کشور را یکی از اهداف مهم این پروژه عنوان کرد و گفت: اندازه گیری پارامترهای دریایی، مطالعات هیدرودینامیک، تحلیل تغییرات خطوط ساحلی، طراحی بهینه سازه های دریایی و انتقال رسوب از دیگر دستاوردهای مهم این طرح ملی است.
مدیرکل مهندسی سواحل و بنادر سازمان بنادر و دریانوردی به توسعه و بومی سازی مدل ریاضی برای شبیه سازی امواج اشاره کرد و گفت: پیش از این برای شبیه سازی سواحل کشور از مدلهای ریاضی خارجی استفاده می شد که به همت متخصصان داخلی در این پروژه این نیاز به طور کامل رفع شده است.
نظر شما