اختصاصی مهر /

بومی سازی خط تولید ملات خشک/ مقاوم سازی سازه ها در کشور

بومی سازی خط تولید ملات خشک/  مقاوم سازی سازه ها در کشور

پژوهشگران کشور موفق به طراحی خط تولید ملات خشک با کمترین ضریب خطا در کشور شدند که راه اندازی این خط تولید، کشور را در افزایش سرعت پروژه های عمرانی و مقاوم سازی سازه ها یاری می کند.

احمد مرادی - طراح خط تولید ملات خشک در گفتگو با خبرنگار مهر، ملات خشک را ترکیبی از ماسه، سیمان یا گچ، الیاف و افزودنیهای دیگر دانست و گفت: این مواد در کارخانه به صورت خشک و با کیفیت بالا میکس شده و به محل ساخت برده می شود و با افزودن آب به آن مورد استفاده قرار می گیرد.

وی به جزئیات این خط تولید اشاره کرد و اظهار داشت: در کارخانه تولید ملات خشک در دنیا از ماشین آلاتی چون خشک کن برای خشک کردن سیمان، سرند جهت سایزبندی و تفکیک مواد، سیستم دوزینگ که در انتخاب پمپ دوزینگ باید به عواملی مانند حداکثر و حداقل ظرفیت و فشار کاری پمپ توجه کرد، میکسر، سیستم بارگیری و سیستم پکینگ مورد استفاده قرار می گیرد. 

مجری طرح با تاکید بر اینکه در خط تولید طراحی شده تغییراتی جهت تولید بهینه ملات اعمال شد، خاطر نشان کرد: در این پروژه میکسر و "سرند" خاصی طراحی شد به گونه ای که سرند می تواند نسبت به نمونه های موجود عمل دانه بندی را با دقت بالا انجام دهد.  

وی با بیان اینکه در تغییرات پیشنهادی برای راه اندازی خط تولید ملات خشک، علاوه بر بهینه سازی اقتصادی شاهد افزایش چشمگیر کیفیت محصول نیز می شویم، ادامه داد: خط تولید به گونه ای طراحی شده است که امکان به کارگیری مصالح نوین برای تولید ملات وجود دارد. 

مرادی حمل ونقل آسان، افزایش سرعت کار، حداقل اشغال فضا، کاهش خطای انسانی، کاهش هزینه پرسنلی، ارتقای کیفیت مصالح، افزایش طول عمر بنا، عدم تاثیر زمان در حمل و نقل و دپوی آسان و عدم تاثیر عوامل جوی را از مزایای خط تولید ملات خشک نام برد.

وی با تاکید بر اینکه ملات تولید شده می تواند کشور را در مقاوم سازی سازه ها یاری کند، یاداور شد: این طرح از سوی شرکت مدیریت پروژه های ساختمانی ایران (مپسا) به عنوان فناوری نوین در حوزه ساختمان معرفی شده است.

مجری طرح با انتقاد از عدم استقبال دستگاه های مرتبط از راه اندازی خط تولید ملات خشک طراحی شده، خاطرنشان کرد: علیرغم تایید شرکت مپسا برای این طرح، تاکنون موفق به دریافت مجوزهای لازم از دستگاه های مرتبط نشدیم از این رو نتوانستیم نسبت به راه اندازی خط تولید این ملات اقدام کنیم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر تولید ملات مورد نیاز ساخت و ساز به شیوه دستی انجام می شود، گفت: این در حالی است که با راه اندازی خط تولید ملات خشک به دلیل دقت در ترکیب مواد مورد نیاز می توان گامهای موثری در زمینه ساخت سازه های مقاوم برداریم.   

مردای با اشاره به دقت بالای دستگاه های طراحی شده در ساخت ملات، تاکید کرد: خط تولید شده، کاملا بومی کشور است و بر اساس نیازها و اقلیم کشور طراحی و تولید شده است.

کد خبر 1208218

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha