سيد جمال الدين ارجمند در گفت وگو با خبر نگار اقتصادي مهر ، افزود : تا پايان سال 83 ، با 40 هزار ميليارد ريال كسري بودجه مواجه هستيم كه 20 هزار ميليارد آن به عنوان عدم تحقق در آمدها مطرح است.
وي در ادامه اظهار داشت : نيمي از كسري بودجه 40 هزار ميليارد ريالي دولت از طريق جابجايي اعتبارات قابل وصول است ، ولي در 20 هزار ميليارد ريال ديگر ، جاي سؤال وجود دارد.
ارجمند با نگاهي به تجربه سالهاي قبل در مورد كسري بودجه ، تصريح كرد : اكنون زمان آن فرا رسيده كه در آمدهاي جديد براي تنظيم بودجه سال 84 معرفي شده و هزينه هاي اجتناب ناپذير دولت هم مشخص شوند.
عضوكميسيون بر نامه بودجه مجلس ، اضافه كرد : در حال حاضر بايد به شفاف سازي و قابل وصول كردن در آمدها بپردازيم و هرچه در آمدها قابل وصول تر باشد ، بودجه ريزي هم بهتر خواهد بود.
نماينده مردم جهرم در مجلس شوراي اسلامي با تاكيد بر بودجه ريزي سال 84 بر اساس در آمدهاي دايمي و واقعي ، خاطر نشان كرد : بسياري از بحرانهاي كسري بودجه به دليل عدم تحقق در آمدهاست و در آمدهايي مانند پيش فروش خودرو و موبايل نمي توانند چندان واقعي و دايمي باشند.
وي در خصوص كسري بودجه سال جاري ، اظهار داشت : بخش عمده اي از كسري بودجه مربوط به يارانه هاست ، به طور مثال اگر 120 دلار افزايش قيمت بنزين در هرتن براي امسال در نظر بگيريم و در هفت ميليون تن بنزيني كه بايد وارد شود ضرب كنيم ، فقط در مورد بنزين با 920 ميليون دلار كسري بودجه مواجه خواهيم شد.
وي با اظهار اميد واري از تشكيل اين ستاد در سال جاري ، گفت : جا دارد سازمان مديريت و برنامه ريزي در صورت رسيدن به راهكارهاي مناسب ، گزارشات خود را به مجلس ارايه دهد و نمايندگان مجلس هم درجلسات اين ستاد حضور يابند و همكاريهاي لازم را جهت بحران كسري بودجه با دولت انجام دهند.
نظر شما