به گزارش خبرگزاری مهر، معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 22 در خصوص اهداف راه اندازی و فعالیت این کانون گفت: با توجه به اینکه معلولان بخش قابل توجهی از جمعیت جامعه را تشکیل می دهند، نگاه واقع بینانه نسبت به وضعیت زندگی و نوع ارتباطات این قشر ایجاب می کند مبانی تحقق فرصت ها و عدالت اجتماعی در مورد آنان همچون سایر اقشار جامعه مد نظر قرار گیرد.
زمانی افزود: از آنجا که انزوا و گوشه نشینی معلولان همچنین وابستگی آنان به افراد و اعضای خانواده شان، برای جامعه هزینه بر است و آنان را از مشارکت در توسعه جامعه دور می کند، اداره سلامت منطقه 22 با هدف پاسخ گویی به نیازهای معلولان، حفظ و ارتقای سطح سلامت جسمی و روحی و جلب مشارکت آنان، کانون معلولان را در محدوده شمال غربی تهران راه اندازی کرده است.
این کانون با 60 نفر عضو از اواسط آذر ماه سال 89 همزمان با هفته جهانی معلولان راه اندازی شده و شروع به فعالیت کرده است.
اداره سلامت منطقه 22 همزمان با هفته جهانی معلولان در قالب این کانون، تکریم و تقدیر از افراد شاخص، برگزاری مسابقات، تئاترهای آموزشی و کلاسهای بهداشتی را در دستور کار قرار داد تا بدین وسیله کانون معلولان و فعالیتهای آن را به شهروندان معرفی کند.
به گفته معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه 22 ، معلولان ساکن منطقه پیشتر از طریق شورایاری محله های 9 گانه ، هیئت امنای مساجد و خانه های سلامت منطقه شناسایی و به اداره سلامت معرفی شده اند.
فعالیتهای این کانون در سطح خانه های سلامت موجود در منطقه 22 صورت می گیرد اما بزودی در هر یک از محله های این منطقه کانونی جداگانه با محوریت معلولان شکل خواهد گرفت و شروع به فعالیت خواهد کرد.
شهروندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و آشنایی با نحوه ثبت نام به خانه های سلامت 9 گانه منطقه 22 مراجعه کنند.
نظر شما