مصطفی فقهی در گفتگو با خبرگزاری مهر از در اهواز، اظهارداشت: بیمارستان های گلستان، طالقانی و امام خمینی (ره) سه بیمارستانی هستند که به دلیل فرسودگی و قدمت بالای آنها نیاز است که فوری عملیات بازسازی آنها به منظور ارائه خدمات مطلوب تر به شهروندان خوزستانی آغار شود.
وی با بیان اینکه بازسازی تعدادی از بیمارستان های استان از جمله این سه بیمارستان در ردیف مصوبات سفر دولت به خوزستان طی پنج سال گذشته قرار دارد، عنوان کرد: بررسی ها برای تعیین دیگر بیمارستان های استان که به بازرسازی نیاز دارند هم اکنون در حال انجام است.
معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز همچنین با اشاره به تجهیز بیمارستان گلستان به دستگاه سنگ شکن کلیه عنوان کرد: تعداد بیماران کلیوی در سطح استان خوزستان بالاست و برهمین اساس بیمارستان گلستان نقش موثری در رفع مشکل این نوع از بیماران دارد.
فقهی خاطرنشان کرد: بخش فوق تخصصی جراحی پلاستیک و ترمیمی که در بیمارستان طالقانی اهواز افتتاح شد یک بخش استثنایی است که برای نخستین بار در جنوب غرب کشور راه اندازی شده است.
وی تاکید کرد: این بخش کاملا دولتی است و از نظر کیفیت امکانات و تجهیزات از بخش خصوصی بسیار مجهزتر است.
معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیان کرد: تمامی هزینه های اعمال جراحی ترمیم سوختگی از طریق بیمه ای که فرد بیمار زیرپوشش آن است پرداخت می شود و فرد بیمار می تواند با کمترین هزینه جراحی ترمیمی سوختگی را انجام دهد.
فقهی به اهمیت بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز به لحاظ اینکه این بیمارستان سومین سرویس دهنده در زمینه جراحی قلب در کشور است، گفت: اکنون بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز در بسیاری زمینه ها از جمله جراحی قلب، علاوه بر پوشش کامل بیماران خوزستان به استانهای همجوار و کشور عراق نیز سرویس دهی می کند.
وی خاطرنشان کرد: در سالهای اخیر دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در زمینه ارتقای شاخصهای بهداشتی و درمانی در خوزستان گام های بلندی برداشته است.
نظر شما