به گزارش خبرنگار مهر، مجید شیخ رضایی ظهر شنبه در نخستین جلسه ارائه برنامه عملیاتی مدیریت اجرایی پسماندهای عفونی غیربیمارستانی در استانداری افزود: عمده زباله های عفونی در منازل و توسط خانواده ها تولید می شود.
وی با اشاره به تعداد 80 هزار کودک کمتر از دو سال درمازندران و با توجه به اینکه خانواده ها از پوشک های صنعتی یک بار مصرف برای کودکان زیر دو سال خود استفاده می کنند افزود: مصرف روزانه حداقل چهار پوشاک توسط 80 هزار کودک روزانه 40 تن زباله اینچنینی تولید می کند و اگرچه مدفوع به خودی خود عفونی نیست اما می توانند موجبات عفونت را به وجود بیاورد.
شیخ رضایی یادآور شد: ماهانه هزار تن زباله اینچنینی از سوی جمعیت 12 تا 50 سال بانوان در مازندران تولید می شود.
رئیس سازمان نظام پزشکی مازندران افزود: حتی در سطوح روستایی هم خانواده ها از وسایل یکبار مصرف استفاده می کنند.
وی با اشاره به هشت هزارعضو سازمان نظام پزشکی مازندران تصریح کرد: از این تعداد حدود چهار هزار و 500 نفر پروانه تاسیس مطلب دریافت کرده اند.
شیخ رضایی با بیان اینکه حدود 650 نفر از مطلب داران لیسانسیه های اپتومتریست و شنوایی سنج و یا پزشکان اعصاب و روان هستند گفت: اینگونه مطب ها تولید زباله عفونی ندارند و تولید زباله عفونی برای سایر پزشکان کمتر از یک کیلو است .
مدیرکل محیط زیست مازندران اظهار داشت : سازمان پسماند در صورت داشتن توانایی، برای ساماندهی زباله های عفونی ورود پیدا کند.
هرمز محمودی راد خاطرنشان کرد: شهرداری ها فقط مجاز به حمل و دفع زباله های عادی هستند و زباله های عفونی را پس از بی خطر شدن می توانند حمل کنند.
مازندران فاقد سازمان پسماند است.
نظر شما