به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، تراب محمدی پیش از ظهر یکشنبه در بازدید مشترک همراه هیئت آلمانی از بناهای تاریخی شهر تبریز، اظهار داشت: این طرح طی سالیان اخیر مورد توجه قرار گرفته و استفاده از بناهای تاریخی برای جذب گردشگران ثمر بخش بوده است.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی ضمن تاکید بر این مساله، به نمونه های موفق استفاده از ابنیه تاریخی اشاره کرد.
محمدی با اشاره به حمام تاریخی نوبر تبریز که پس از مرمت و احیای به عنوان غذاخوری سنتی مورد بهره برداری قرار گرفته است، افزود: استقبال چشمگیری از سوی گردشگران برای حضور در این مجموعه صورت گرفته است.
وی یادآور شد: دیدارهای انجام گرفته از سوی هیئت آلمانی، با ابراز تمایل آنان برای استفاده از ابنیه قدیمی برای تبدیل این بناها به مراکز خدماتی مانند هتل و مهمان پذیر و رستوران همراه بوه است.
محمدی افزود: این هیئت علاوه بر بازدید از ابنیه درون شهر مانند حمام نوبر و خانه حیدرزاده به عنوان دو نمونه موفق و کامل در نشان دادن فرهنگ و تاریخ شهر، از کاروانسرای پیام شهرستان مرند نیز بازدید کردند.
وی خاطرنشان کرد: سرمایه گذاران آلمانی علاقمندی خود را برای مشارکت در پروژه های مرتبط با توریسم درمانی، ساخت هتل، سیتی سنتر، ایجاد مراکز گیاه پزشکی، مراکز تفریحی، رفاهی، فروشگاه های صنایع دستی و موارد مشابه ابراز کردند و بررسی های بیشتر با حضور هیئت ارشدی در همین زمینه انجام گرفت.
دبیر کارگروه میراث فرهنگی و گردشگری آذربایجان شرقی اظهار داشت: امیدواریم اینگونه اقدامات و تعامل ها با سایر کشورهای جهان بتواند زمینه معرفی شایسته استان و کشور عزیزمان در جهان فراهم آورد.
گفتنی است، هیئت آلمانی در مدت حضور خود در آذربایجان شرقی به همراه مسئولان سازمان های استان از ابنیه تاریخی مختلف و متنوع آذربایجان شرقی بازدید کردند.
نظر شما