.به گزارش خبرنگار مهر در بناب، رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربابجان شرقی پیش از ظهر سه شنبه در بازدید از این مجموعه ها گفت: این دو مجموعه با دارا بودن تاریخ غنی دوره صفویه، از جمله ابنیه ارزشمند و زیبای استان هستند که حفظ آنها برای نسل های آینده بسیار مهم است.
تراب محمدی افزود: از سالهای گذشته روند مرمتی این مجموعه آغاز شده و با توجه به اینکه حمام و مسجد مهرآباد هر دو در اختیار مردم و بازدیدکنندگان است، مرمت آنها شکل ویژه و مخصوصی به خود گرفته است.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان در خصوص فعالیت های صورت گرفته در این مجموعه گفت: حمام مهرآباد اکنون به گنجینه مردم شناسی جنوب سهند تبدیل شده و همه ساله بازدیدکنندگان فراوانی دارد.
وی افزود: حمام مهرآباد از بخش های مختلف و کامل یک مجموعه حمام قدیمی تشکیل شده و به دلیل وجود تزیینات، ارزش زیادی برای محققان دارد.
محمدی خاطرنشان کرد: مسجد مهرآباد با دارا بودن ستون های چوبی که ویژگی منحصر به فرد این مجموعه هستند، مورد توجه پژوهشگران و علاقمندان به آثار تاریخی است.
وی افزود: این مسجد تا کنون چندین پروژه مرمتی را تجربه کرده و اکنون نیز به همت مرمتگران سازمان، در حال استحکام بخشی و مرمت است.
دبیر کارگروه میراث فرهنگی و گردشگری استان همچنین از انجام اقدامات مرمتی در مجموعه حاج فتح الله بناب نیز خبر داد و گفت: شهرستان بناب دارای سازه های ارزشمندی است که تمام توان خود را برای حفظ و معرفی آنها به کار خواهیم بست.
نظر شما