به گزارش خبرنگار مهر، منصور علی زارعی ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران از انجام 65 درصد کار این پروژه خبر داد و یادآور شد: اعتبار و هزینه این طرح 600 میلیارد ریال برآورد شده است که در حال حاضر خط انتقال آن صورت گرفته است و تا پایان سال 90 افتتاح خواهد شد.
وی با بیان اینکه میزان آب شرب مصرفی در شهر ساری روزانه 1200 لیتر در ثانیه است گفت: مصرف آب در اسفند ماه و فصل تابستان افزایش خواهد یافت.
زارعی تصریح کرد: در حال حاضر تامین آب شرب مصرفی مردم ساری از چاه های حفر شده در میانبند مناطق هولار و تنگه لته تامین می شود.
وی خاطر نشان کرد: بهداشت و کیفیت این حفره های آبی به صورت دائم توسط مراکز بهداشت درمان و آب و فاضلاب شهری مرکز استان کنترل می شود.
فرماندار مرکز مازندران با بیان اینکه در چند سال اخیر بررسی های صورت گرفته شده که تامین آب شرب شهر ساری و حومه از طریق سد شهید رجایی تامین شود گفت: مسافت این سد تا شهر ساری 45 کیلومتر می باشد و در یک منطقه کوهستانی واقع شده است.
زارعی یادآور شد: مطالعات گسترده ای در حوزه تامین صورت گرفته است که شامل افزایش کیفیت آب هم می شود.
فرماندار مرکز مازندران میزان تامین آب شرب سد رجایی جهت مصرف مردم شهرستان ساری را در هر ثانیه 1500 لیتر عنوان کرد و افزود: به مدت سه سال با برنامه ریزی های که در استانداری مازندران و ادارات مرتبط به آب شرب انجام پذیرفت در حال اجرا است.
زارعی از انجام 65 درصد کار این پروژه خبر داد و یادآور شد: اعتبار و هزینه این طرح 600 میلیارد ریال برآورد شده است که در حال حاضر خط انتقال آن صورت گرفته است و تا پایان سال 90 افتتاح خواهد شد.
وی گفت:آب از ابتدا و ازآغاز حیات درکره زمین،نقش اساسی درزندگی وموجودیت انسان ها ایفا کرده است و درطول تاریخ عامل مهمی درشکل گیری تمدنها،روش زندگی بشروتوسعه تکنولوژی بوده است.
زارعی بیان داشت: دین اسلام به عنوان آخرین وکامل ترین دین آسمانی، بیش ازسایر ادیان وازجهات گوناگون درمورد اهمیت آب بحث کرده است.
نظر شما