۳۰ آذر ۱۳۸۹، ۱۴:۵۳

طارق رمضان:

جوانان مسلمان اروپا در زندگی سیاسی حضور مثبت داشته باشند

جوانان مسلمان اروپا در زندگی سیاسی حضور مثبت داشته باشند

فیلسوف و متفکر مسلمان در اروپا از جوانان مسلمان اروپا خواست در جوامع خود به نحوی مثبت ظاهر شوند و سهم واضح و روشنی در زندگی سیاسی جامعه خود داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از منابع اینترنتی، طارق رمضان متفکر و فیلسوف مسلمان در همایش جوانان مسلمان در سوئد که این هفته در زوریج برگزار شد با اشاره به اینکه اهمیت حضور جوانان مسلمان در فعالیتهای ورزشی، فرهنگی به این دلیل است تا آنها به جزئی از این جامعه تبدیل شوند، تأکید کرد که اسلام دینی است که در صحنه سوئیس حضور فعال دارد.

وی توضیح داد که این هدف نیازمند تلاش و اقدام جوانان مسلمان است، ثبت نام مسلمانان در دانشگاه ها کافی نیست، آنها باید به تحقیق و فعالیت در زمینه های آکادمیک ادامه دهند.

رمضان همچنین از مسلمانان خواست از پوشش قربانیان نژاد پرستی و بیگانه هراسی بیرون آیند و حضور خود را در جوامع اروپایی با احترام متقابل نشان دهند، تعالیم اسلام حقیقی را عملی کرده تا نه نسبت به دیگران احساس برتری داشته باشند و نه احساس حقارت.

در عین حال وی حزب راست‌گرای سوئیس را به عنوان حزبی که علیه ارزشهای فرهنگی و تکثرگرای سوئیس کار می‌کند مورد انتقاد قرار داد.

طارق رمضان تاکنون کتابها، مقالات و تحقیقات بسیاری در زمینه اسلام و غرب و تفکر اسلام مدرن منتشر کرده است. وی در حال حاضر استاد مطالعات اسلامی دانشگاه آکسفورد و مشاور برخی از دولتهای اروپایی درباره امور و شرایط جوامع اسلامی غرب است.

در این همایش همچنین دنیل ویشر عضو کمیسیون امور حقوقی پارلمان اروپا از جوانان مسلمان خواست درگیر زندگی سیاسی اروپا، اتحادیه های صنفی و سازمانهای جامعه مدنی شوند.

در سوئیس حدود 400 هزار مسلمان زندگی می‌کنند که اکثر آنها اهل کشورهای بالکان و ترکیه هستند که این تعداد 4/5 درصد از کل جمعیت را تشکیل داده‌اند.

اسلام پس از مسیحیت دومین دین برزگ سوئیس است، اما مقامات این کشور اسلام را به عنوان یک دین رسمی در سوئیس به‌رسمیت نمی‌شناسند.

تحقیقات رسمی امنیتی کشور نشان می‌دهد که جامعه مسلمان این کشور از موجهای افراط گرایانه فاصله بسیاری دارند اما احزاب جناج راستی تلاش می‌کنند هراس از مسلمانان و اسلام را افزایش دهند که نمونه واضح آن برگزاری همه پرسی سال گذشته برای ممنوعیت ساخت مناره از سوی احزاب سیاسی راست‌گرا است.

کد خبر 1214773

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha