به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از شورای عالی تهیهکنندگان و توزیعکنندگان سینمای ایران، سیدغلامرضا موسوی رئیس شورای تهیهکنندگان ضمن اعلام مطلب فوق افزود: شورای عالی حسب مصوبه تشکیل خود در تاریخ بیستم آبانماه 1387 اساسنامهای مشتمل بر پنج فصل، 30 ماده و یک تبصره تدوین و پس از تأیید برای هیئت مدیره وقت ارسال داشت.
ضمیمه این اساسنامه، اساسنامه سه تشکل عضو شورایعالی یعنی مجمع فیلمسازان، کانون تهیهکنندگان و انجمن تهیهکنندگان مستقل بود. علیرغم اعلام آمادگی شورای عالی جهت بررسی اسساسنامه با همراهی هیئت مدیره و تطبیق آن با اساسنامه جدید خانه سینما، این مهم به دلایلی اجرایی نشد.
شورای عالی نیز براساس مصوبه آخرین مجمع عمومی خانه سینما، تصمیم گرفت تا اساسنامهای کامل تدوین پس از تصویب آن را به هیئت مدیره ارائه کند. شورای عالی امیدوار است با توجه به تجربه سه سال فعالیت صنفی براساس شیوه فدراتیو، این اساسنامه با هماندیشی شوراهای مرکزی تشکیلات عضو و کارشناسان خبره به گونهای تدوین شود که عملاً بتواند تشکیل تشکیلات صنفی با شیوه فدراتیو را که امکان حضور تصمیمگیری برای جمعیتی بیشتر را فراهم میکند، مقدور سازد. چرا که در شیوه فدراتیو نه تنها تصمیمات در حلقه یک شورا باقی نمیماند، بلکه با گسترش آن به شوراهای مرکزی تشکیلات زیر گروه امکان رد و بدل شدن و تصحیح اطلاعات و تصمیمگیری در فرصت کوتاهی فراهم میشود.
موسوی افزود: در همین نشست همکاران شورای عالی از انتخاب اعضای هیئت مدیره جدید خانه سینما اظهار خشنودی کردند و رأی بالای اعضای هیئت مدیره را نشانه آگاهی و هوشیاری جامعه اصناف سینمای ایران دانستند.
موسوی در ادامه گفت: در سخنان پیش از دستور که در ابتدای جلسه بیان شد، نمایندگان مجمع فیلمسازان، انجمن تهیهکنندگان مستقل و کانون تهیهکنندگان به سینما نویسان و نقش مؤثر آنان در آگاهیور شد بینش تماشاگران اشاره و اعلام کردند که به خاطر ادبیات برخی از تهیهکنندگان باید از جامعه بزرگ سینما نویسان کشور اعم از خبرنگار، نویسنده، گزارشگر، منتقد و به خصوص سایتها، خبرگزاریها و نشریات تخصصی سینما معذرت خواست.
این همکاران اعتقاد داشتند اگر چه جامعه سینما نویسان کشور با ادبیات اینگونه افراد آشنا و سخنان آنان را نظر آحاد جامعه سینمایی و تیههکنندگی کشور نمیدانند، اما لازم است که این مهم به جامعه سینما نویسان زحمتکش مطبوعات که اغلب به خاطر عشق و علاقه به سینما در این وادی قلم میزنند اعلام شود. سخنرانان پیش از دستور از شورای عالی خواستند تا در اطلاعیهای ضمن تشکر از کلیه سینما نویسان، بر اهمیت فعالیت این همکاران در مطبوعات و توجه مردم به سینما از طریق فعالیت آنان در رسانههایشان تقدیر و تشکر نماید.
جامعه سینمانویسی کشور بدانند که تهیهکنندگان سینمای ایران همانند آحاد جامعه سینمایی کشور قدر تلاشها و زحمات آنان را میدانند و ادبیات برخی از تهیهکنندگان را نباید به حساب جامعه سینمای ایران و به خصوص تهیهکنندگان بگذارند که قطعاً نیز انان بر این نکته کاملاً واقفند. چرا که جامعه سینمای ایران نیز رفتارهای تعداد معدودی منتقد یا سینمایی نویس خاطی را به حساب اکثریت زحمتکش و پرتلاش و فرهنگگستر این جامعه ارزشمند نمیگذارند.
نظر شما