به گزارش خبرنگار مهر، دکتر غلامرضا خاتمی در حاشیه ششمین کنگره اورژانسها و بیماریهای شایع طب کودکان در جمع خبرنگاران افزود: مادران به علت آموزش دیدن با علائم اسهال کودکان آشنا شدهاند بنابراین مراجعات آنها به علت اسهال کودکان به پزشکان کمتر شده است.
رئیس انجمن پزشکان کودکان درباره راههای پیشگیری از ابتلای کودکان به بیماریهای شایع این گروه سنی گفت: هریک از بیماریهای یبوست، ریفلاکس و دل درد در دورهای از زندگی کودکان بروز میکند. برای پیشگیری از ابتلای کودکان به بیماریهای شایع، مدت زمان تغذیه با شیر مادر، دادن به موقع غذاهای کمکی و میوهها به کودکان مهم است.
خاتمی افزود: ریفلاکس تقریبا در یکی دو ماهه اول زندگی همه کودکان رخ میدهد و پس از مدتی اصلاح میشود مگر آن که مادر اشتباهاتی در تغذیه کودک خود بکند.
این فوق تخصص گوارش کودکان تاکید کرد: کودکان در صورت مصرف زیاد مواد خوراکی مانند نوشابه و سس ممکن است دچار مشکلاتی مانند دل درد شوند و تنها راه درمان، اصلاح روش تغذیه آنان است.
همچنین دکتر فریبا فرنقی متخصص کودکان درباره مسمومیت کودکان با ماده مخدر شیشه گفت: این ماده، آمفتامین است و اگر کودکی آن را مصرف کند سیستم اعصابش تحریک میشود و رفتارهای عجیب و غریبی از او سر میزند.
وی تاکید کرد: ترکیبات ماده مخدر شیشه، خطرناک است و علائم آن در کودکان بسته به مقدار مصرف این ماده متفاوت است. با این حال کودکانی که این ماده را مصرف میکنند تحریک پذیرو بیقرار میشوند، حرارت و فشار خون آنها بالا میرود و تمایلی به غذا خوردن نشان نمیدهند و حتی ممکن است دچار خونریزی مغزی و کمبود اکسیژن مغز شوند.
فرنقی افزود: در صورتی که خانواده ها متوجه مصرف شیشه از سوی کودکان خود شدند آنها را به مراکز درمانی منتقل کنند.
نظر شما