۳ دی ۱۳۸۹، ۱۱:۰۷

آیت الله سبحانی:

وهابیت خطر بزرگی است که اسلام را تهدید می‌کند

وهابیت خطر بزرگی است که اسلام را تهدید می‌کند

قم - خبرگزاری مهر:‌ مرجع تقلید شیعیان، وهابیت را در عصر حاضر خطری جدی و بزرگ عنوان کرد که اسلام را تهدید می‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، آیت الله جعفر سبحانی عصر پنجشنبه در دیدار رئیس و معاونین دانشگاه ادیان و مذاهب با بیان اینکه وهابیت خطری بزرگی است که امروز اسلام را تهدید می‌کند، افزود: پیروان این فرقه ضاله به هر نیرنگی، افراد را فریب می‌دهند و رسالت دانشگاه ادیان در این پرسه بسیار اهمیت دارد.

وی در ادامه افزود: در دنیای حاضر ما نمی‌توانیم در یک چهار دیواری نشسته و بدون هیچ حرکتی علوم و فنون شرقی و غربی را یاد بگیریم.

مرجع تقلید شیعیان با ابراز خرسندی از فعالیت‌های این دانشگاه ادامه داد: برای کسب علوم و فنون شرق دور و غرب باید در وهله اول مذاهب و مکاتب آنان را بشناسیم، سپس آنرا با قوانین و علوم خود تجزیه و تحلیل کنیم و در نهایت آنچه صحیح است را پذیرا بوده و موارد انحرافی را نقادی کنیم.

رئیس موسسه امام صادق(ع) با اشاره به اینکه تأسیس دانشگاه ادیان و مذاهب پدیده و حرکتی ضروری برای جامعه علمی کشور بود که از سوی طلاب حوزه علمیه قم صورت گرفت، تصریح کرد: اساتید و پژوهشگران دانشگاه ادیان و مذاهب باید با کسب آگاهی از جدید‌ترین تحولات ایجاد شده در مفاهیم اعتقادی ادیان بر بار علمی آثار پژوهشی خود بیفزایند.

آیت الله سبحانی با بیان اینکه این دانشگاه باید الگو و در خدمت اسلام و تشیع قرار داشته باشد، تأکید کرد: مسئولان و برنامه ریزان این دانشگاه باید فرق و مذاهب اسلامی را بیشتر مورد تأکید قرار داده و فلسفه وجودی این فرق را به صورت روشن برای پژوهشگران خود تببین کنند.

دروس دانشگاه ادیان به دو زبان عربی و انگلیسی تدریس می‌شود

رئیس دانشگاه ادیان نیز در این دیدار اظهار داشت: به حول و قوه الهی در سال تحصیلی ۱۳۹۰ با برنامه ریزی‌های انجام شده تدریس دروس در این دانشگاه به دو زبان عربی و انگلیسی انجام می‌شود.

حجت الاسلام و المسلمین ‌محمدحسن نواب‌ تأکید کرد: یکسال آموزش زبان برای دانشجویان دانشگاه ادیان در رشته‌های ادیان ابراهیمی و غیر ابراهیمی ضروری و این طرح از سال آینده به اجرا گذاشته خواهد شد.

وی با تأکید بر اینکه در دانشگاه ادیان و مذاهب کیفیت کار بر کمیت آن اولویت دارد گفت: این دانشگاه علی رغم نوپا بودن بیش از ۱۰۰ عنوان کتاب در زمینه شناخت ادیان و مذاهب تدوین و چاپ نموده که اکثر آن‌ها قابلیت تدریس نیز دارند.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب افزود: بسیاری از این کتب همچنین توانسته‌اند در جشنواره‌های مختلف در سطح کشور نظیر جشنواره کتاب سال، جشنواره بین المللی فارابی، کنگره بین المللی مهدویت و... حائز رتبه‌های بر‌تر شوند و در حال حاضر نیز تدوین دیگر کتب با سرعت و جدیت ادامه دارد.

نواب گفت: در دانشگاه ادیان و مذاهب بیش از ۸۴۸ دانشجو که ۹۰درصد آنان را طلاب تشکیل می‌دهند در ۱۰ رشته در سه دانشکده شیعه‌شناسی، مذاهب اسلامی و ادیان مشغول به تحصیل هستند.

وی افزود: این مرکز از سال ۸۴ و پس از ۱۱ سال پژوهش و تربیت هیئت علمی خود اقدام به پذیرش دانشجو از میان طلاب و دانشجویان در مقطع کار‌شناسی ارشد کرده است و اکنون این دانشجویان پایان نامه‌های بسیار مفیدی را با عناوین و موضوعات جدید و به روز تالیف نموده است.
 

کد خبر 1216253

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha