۴ دی ۱۳۸۹، ۱۷:۳۹

خنیفر:

تولیدات قدیمی به جای حذف از چرخه تولید باید ارتقا یابند

تولیدات قدیمی به جای حذف از چرخه تولید باید ارتقا یابند

کرج - خبرگزاری مهر: مدیرکل دفتر طرح و برنامه های درسی سازمان فنی و حرفه ای گفت: لازم است شرایطی فراهم شود که تولیدات صنعتی قدیمی به جای حذف از چرخه تولید، ارتقا یابند و به روز شوند.

به گزارش خبرنگار مهر در کرج، حسین خنیفر بعد از ظهر شنبه در کارگاه استانداردنویسی در مرکز تربیت مربی کرج افزود: نباید تولیدات قدیمی که مدت طولانی از آغاز تولید آنها گذشته، کنار گذاشته شوند بلکه باید به جای این کار آنها را ارتقا دهیم و بروز کنیم ضمن اینکه تحقق این امر تاثیرات مطلوب صنعتی به همراه دارد.

وی ادامه داد: بسیاری از کشورهای پیشرفته، ارتقای محصولات صنعتی قدیمی خود و به روز رسانی آنها را جزو فعالیتهای خود قرار داده اند که این امر تاثیرات مطلوبی در بخش صنعت به همراه خود دارد و باید ما نیز در این خصوص وارد عمل شویم.

مدیرکل دفتر طرح و برنامه های درسی سازمان فنی و حرفه ای بیان کرد: ارتقای تولیدات صنعتی در خصوص خودروها از اهمیت فراوانی برخوردار است و این امر باید مد نظر دستگاه ها و شرکتهای ذیربط قرار گیرد و برنامه ریزیهای لازم برای تحقق این امر صورت گیرد.

خودروی پیکان نباید از چرخه تولید حذف می شد

وی عنوان کرد: به عنوان مثال نباید خودروی پیکان از چرخه تولید حذف می شد بلکه به جای این امر باید تلاشها در جهت ارتقای این خودرو صورت می گرفت و آن را به روز می کردیم.

مدیرکل دفتر طرح و برنامه های درسی سازمان فنی و حرفه ای گفت: باید تلاش کنیم تا این اتفاق برای خودروی پراید روی ندهد و اجازه ندهیم که تولید این محصول صنعتی متوقف شود بلکه باید تلاش کنیم تا مدلهای جدید این خودرو را متناسب با نیازهای روز تولید و عرضه کنیم.

خنیفر اضافه کرد: همچنین باید همواره به یاد داشته باشیم که برای شروع تولید یک محصول تلاش زیادی صورت گرفته و نباید اجازه دهیم که آن محصول به راحتی پس از گذشت سالها از آغاز تولید از چرخه تولید حذف شود.

مدیرکل دفتر طرح و برنامه های درسی سازمان آموزش فنی و حرفه ای ادامه داد: باید از همه پتانسیلها در جهت ارتقا و به روز کردن تولیدات استفاده کنیم و نگذاریم که تولید محصولات باکیفیت به دلیل گذشتن سالها از آغاز تولید آنها متوقف شود.

مدلهای جدید کارآمدتر به بازار ارائه شود

وی خاطرنشان کرد: البته باید تلاش کنیم تا ایرادات محصولات تولیدی گرفته شود و در هرجا که کیفیت پایین است، کیفیت ارتقا یابد تا هربار که ارتقا صورت می گیرد مدل جدیدی از آن محصول که کارآمدتر است به بازار ارائه شود.

مدیرکل دفتر طرح و برنامه های درسی سازمان فنی و حرفه ای افزود: باید همواره به امر به روز کردن محصولات صنعتی و لزوم تناسب آنها با نیازهای بازار توجه داشته باشیم و شرکتهای تولیدکننده نیز این امر را به شکل مطلوب مورد توجه قرار دهند.

وی گفت: در این زمینه ارتقای استانداردها در خصوص محصولات از اهمیت فراوانی برخوردار است که این امر باید به کمک تعامل و همکاری دستگاه های ذیربط تامین شود.

خنیفر ادامه داد: لازم است دستگاه ها به استانداردسازی توجه کافی داشته باشند و همه فعالیتهای خود را بر این اساس انجام دهند تا اهداف ذاتی آنها به بهترین نحو محقق شود و نتایج مطلوبی به همراه آید.

مدیرکل دفتر طرح و برنامه های درسی سازمان فنی و حرفه ای یادآور شد: فنی و حرفه ای در این خصوص وظیفه بسیار سنگینی به عهده دارد و در صوت موفق عمل کردن در بخش استانداردسازی می توانیم شاهد کاهش مشکلات مربوطه در آینده باشیم و از به وجود آمدن مشکلات جدید نیز جلوگیری کنیم.
کد خبر 1217275

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha