به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر پرویز طوسی افزود: هوای سرد و خشک در زمستان به خصوص همراه با وزیدن باد میتواند باعث خشک شدن و حساس شدن پوست آن شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه شهیدبهشتی اظهار داشت: در فصل زمستان استفاده از وسایل گرم کننده، به همراه بسته بودن در و پنجرههای منزل میتواند باعث خشک شدن هوا شود لذا باید از یک مرطوب کننده مثل دستگاههای بخور استفاده کرد.
وی افزود: با مرطوب کردن هوای خانه به خصوص در طول شب و حین خواب تا حد زیادی از خشکی پوست جلوگیری میشود.
طوسی ادامه داد: شستشوی زیاد و تماس بیش از حد پوست با شامپو و صابون سبب خشکی پوست شده و با توجه به اینکه چربی قسمت سر، صورت و بالاتنه نسبت به قسمت ساعد و پاها بیشتر است در مدت شستشوی این قسمتها دقت بیشتری باید در نظر گرفته شود.
وی با اشاره به اینکه افراد برای جلوگیری از خشکی پوست بعد از هربار استحمام، باید از مرطوب کنندههای پوست استفاده کنند تصریح کرد: مرطوب کنندهها، چربی طبیعی پوست را که بر اثر استحمام از بین رفته است جبران میکنند و از آنجا که چربی طبیعی پوست برای جلوگیری از تبخیر آب پوست ضروری است بنابراین مرطوب کنندهها، سبب حفظ و رطوبت پوست و جلوگیری از خشکی آنها میشود زمان مصرف مرطوبکنندهها بلافاصله بعد از استحمام و خشک ردن بدن با حوله است.
این متخصص پوست خاطرنشان کرد: بهتر است برای شستشوی دست و صورت از آب ولرم استفاده شده و حتما از کرمهای مرطوب کننده مانند وازلین استفاده کنند همچنین جوانان و افرادی که مستعد جوش هستند میتوانند از کرمهای مرطوبکننده فاقد چربی استفاده کنند.
وی گفت: در هوای سرد لباس مناسب پوشیده شود و برای دستها حتما از دستکش استفاده کنند چون سرما یکی از عوامل خشکی پوست دست به شمار میآید.
نظر شما