به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، سجاد طاهری بعداز ظهر یکشنبه در مراسمی که جهت برقراری اولین حکم مستمری طرح بیمه روستایی استان در روستای خانقاه پاوه، برگزار شد با اشاره به اینکه مهمترین دغدغه مسئولان بویژه دولت حمایت از روستاییان و رفع محرومیت آنهاست، اظهار داشت: اجرای طرح بیمه روستایی و عشایری در راستای کاهش و برطرف کردن این دغدغه هاست و مهمترین عامل در عدم جذب کامل روستاییان در طرح عدم اطلاع رسانی کافی است.
رئیس صندوق بیمه اجتماعی روستایی و عشایری استان کرمانشاه در ادامه با اعلام اینکه این بیمه شامل بازنشستگی، از کار افتادگی و فوت است، خاطرنشان کرد: کمترین مبلغ برای هر خانوار روستایی و عشایری 660 هزار ریال و بیشترین مبلغ یک میلیون و 560 هزار ریال برای یکسال است.
22 درصد از جمعیت روستایی پاوه تحت پوشش بیمه روستایی هستند
معاون فرماندار پاوه نیز گفت: چهار هزار و 219 خانوار روستایی و عشایری در شهرستان پاوه مشمول طرح بیمه روستایی هستند که تا کنون 916 خانوار یعنی 22 درصد جذب بیمه روستایی و عشایری شده اند.
رستگار یوسفی اجرای طرح بیمه روستایی و عشایری را تداوم خدمات ارزنده دولت عدالت محور در کنار سهام عدالت، طرح تحول اقتصادی و هدفمند کردن یارانه ها در راستای اجرای عدالت و رفع محرومیت دانست.
وی تصریح کرد: همه باید برای اجرای این طرح ارزشمند که آینده روستاییان و عشایر را تامین و تضمین می کند با اطلاع رسانی، فرهنگ سازی و اعتماد سازی تلاش کنند.
در این مراسم اولین حکم برقراری مستمری طرح بیمه روستایی استان به خانواده مرحوم محمد صالح حسین زاده در روستای خانقاه پاوه تحویل می شود.
مرحوم محمد صالح حسین زاده 900 هزار ریال برای بیمه یکسال خانواده خود به حساب بیمه روستایی و عشایری واریز کرده بود که سه ماه پس از آن در اثر سانحه در حین کار فوت کرد و هم اکنون مستمری ماهیانه برای خانواده این مرحوم برقرار شده است.
نظر شما