ارسلان داداشی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: جذب این فلز سمی در دراز مدت علاوه بر ایجاد اختلالات رفتاری و ضعف اعصاب باعث کاهش قدرت یادگیری مصرف کننده می شود و آثار سوء در رشد و تکامل جنین دارد.
وی خاطر نشان کرد: عوارض ناشی ازمصرف مواد آرایشی و محافظ پوست مهمترین دلیل مراجعه زنان و دختران گیلانی به متخصصان پوست است.
معاون دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: با توجه به فراوانی لوازم آرایشی تقلبی وغیراستاندارد در بازار به راحتی می توان نتیجه گرفت که زنان و دختران بیشتر به دلیل مصرف این نوع از کالاها دچار عوارض پوستی می شوند.
وی خاطر نشان کرد: حساسیتهای پوستی، سوزشهای موضعی، تورم، ایجاد تاولهای درشت، عفونتهای پوستی، ریزش مو، تاسی غیر قابل برگشت و تغییر رنگ پوست مهمترین عوارض ناشی از استعمال کالاهای آرایشی قاچاق است.
داداشی ادامه داد: این کالاها علاوه براین عوارض به دلیل داشتن سم آفلاتوکیسن B1 که از طریق پوست جذب می شود، ممکن است در دراز مدت عوارض خطرناک کبدی ایجاد کنند یا به انواع سرطان منجر شوند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به خریداران توصیه کرد، برای پرهیز از عوارض خطرناک لوازم آرایشی قاچاق، این کالاها را فقط از مراکز فروش معتبر و داروخانه ها خریداری کنند.
نظر شما